Προφυλακίστηκε ο 49άχρονος παιδόφιλος ναυαγοσώστης, Γιάννης Δούρος

Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογία του ο 49άχρονος παιδόφιλος ναυαγοσώστης Ιωάννης Δούρος, ο οποιος και οδηγείται στις φυλακές Τρίπολης.

image

Ο 49χρονος Γιαννης Δούρος, τα στοιχεία του οποίου με Εισαγγελική Διάταξη δόθηκαν στη δημοσιότητα, κατά την απολογία του- διήρκησε περίπου μία ώρα- αποδέχθηκε την κατοχή του πορνογραφικού υλικού για προσωπική του χρήση, ενω το βιντεοληπτικό υλικό, το οποίο εντοπίσθηκε στην αποσκευή του, σε βιντεοκάμερα, φέρεται να  υποστήριξε ότι είναι «κατεβασμένες» από το διαδίκτυο. Ο 49άχρονος παιδόφιλος, ισχυρίστηκε ωστόσο ότι ουδέποτε έχει παρενοχλήσει παιδιά και πως είναι σεξουαλικά ανενεργός.
«Ζήτω συγγνώμη, το πάθος δημιουργήθηκε μετά την ανικανότητα μου και την αδυναμία μου να συνευρεθώ με γυναίκα. Το πάθος μου είναι απόρροια στυτικής δυσλειτουργία που προκλήθηκε το 2007 μετά από επέμβαση προστατεκτομής στην οποία υποβλήθηκα», φέρεται να υποστήριξε στην απολογία του.
Ο 49χρονος συνελήφθη (23/05) έπειτα από καταγγελία του προσωπικού Ασφαλείας της πλαζ Βουλιαγμένης, όταν σε έλεγχο σακιδίου του, βρέθηκαν η κάμερα χειρός, ένα ζευγάρι κυάλια με ενσωματωμένη οθόνη και κάμερα εγγραφής, στην οποία είχε είχαν καταγραφεί 11 φωτογραφίες ανηλίκων.

Νάντια Αλεξίου- NantiaReport