Προφυλακιστέος ο Αντώνης Σταμπούλος

Μετά την απολογία του στον Εφέτη Ανακριτή Ευτύχη Νικολόπουλο, κρίθηκε προφυλαστέος ο 31χρονος Αντώνης Σταμπούλος κατηγορούμενος ως μέλος τρομοκρατικής οργάνωσης.

Με τις κατηγορίες της ενταξη και συμμετοχη σε τρομοκρατικη ομαδα, εκρηξη , κλοπη, πλαστογραφια, αντισταση κατα της αρχης ψευδη ανομωτι καταθεση και παράνομη οπλοκατοχή, παραπέμφθηκε ο 31χρονος και μετά την απόφαση οδηγήθηκε και πάλι στη ΓΑΔΑ, ενώ αναμένεται (06/10) να οδηγηθεί στις Φυλακές.
image

Ενώπιον του Ανακριτη, ο 31χρονος  Αντώνης Σταμπούλος, φέρεται να υποστήριξε, ότι “δεν θα απολογηθεί μεχρι να λαβει πληρη γνωση της δικογραφιας η οποια δεν περιλαμβανει τιποτα απο οσα βλεπουν το φως της δημοσιοτητας”.

Σύμφωνα με τη δικηγόρο του ” Αυτο το πανηγυρι δεν αντιστοιχει με τιποτα στο υλικο που εχει παραδωθει και υπαρχει αυτητη στιγμη στα χερια του Ανακριτη. Αν δινεται υλικο στα ΜΜΕ  και οχι στον κατηγορουμενο και τον Ανακριτη υπαρχουν σοβαρες ενδειξεις παραβιασης του Νομου και του τεκμηριου αθωωτητας του κατηγορουμενου” ανέφερε στη δήλωσή της.

Η συνηγορός του υποστηριζει ότι τα χειρόγραφα και το ημερολόγιο με τις σημειώσεις και τους χάρτες, δεν περιλλαμβάνονται στην δικογραφια η οποία διαβιβάστηκε στον Ανακτιρή και τέθηκεστη διάθεση του κατηγορύμενου.

image

Από Αστυνομικές πηγές γίνεται αναφορά σε προανακτριτικές πράξεις οι οποίες βρίσκονται σε εξέλιξη, μεχρι την ολοκλήρωση της έρευνας και την ανάλυση των δεδομένων βασει των  πειστηρίων τα οποία έχουν εντοπισθεί, και κατασχθεί.