Πρόεδρος Επαγγελματιών: «Η τροφοδοσία καθυστέρησε 1ώρα μόνο την πρώτη ημέρα»- ΜΚΟ «Ουδέποτε δηλώσαμε ότι δεν έφτασε καθόλου»

Αντιπαράθεση του Προέδρου του Συλλόγου Επαγγελματιών Λουτρόπολη Καμένων με την ΜΕΤΑδραση, αναφορικά με την τροφοδοσία στα “ασυνόδευτα ανήλικα”

Ενοχλημένος από τις αναφορές της ΜΚΟ ΜΕΤΑδραση η οποία έχει αναλάβει τη μετεγκατάσταση των “ασυνόδευτων ανηλίκων” στο εγκαταλελειμμένο ξενοδοχείο στο Καμένα Βούρλα, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Επαγγελματιών Λουτρόπολη Καμένων Βούρλων, Γιώργος Ανάγωνου, απευθύνθηκε δημόσια στη σελίδα που διατηρεί η ΜΚΟ στα κοινωνικά δίκτυα και επώνυμα τους εγκάλεσε σε επανόρθωση, «Σας παρακαλούμε όπως ανασκευάσετε την ανακοίνωση σας που αφορά την τροφοδοσία της δομής ΑΜΕΣΑ καθώς η εταιρία catering αδιαλείπτως από την πρώτη στιγμή τροφοδοτεί την δομή. Υπάρχουν ντοκουμέντα. Σε άλλη περίπτωση θα κινηθούμε νομικά με αγωγή εναντίον σας για συκοφαντική δυσφήμιση και διασπορά ψευδών ειδήσεων. Σας ευχαριστώ», σημείωσε ο Γιώργος Ανάγνου .

Η ΜΕΤΑδραση σε απάντησή του τον επιβεβαίωσε (σσ η τροφοδοσία πραγματοποιήθηκε ), ωστόσο επέμεινε και υποστήριξε δημόσια, ότι «H τροφοδοσία καθυστέρησε αρκετές ώρες τις πρώτες ημέρες. Ουδέποτε δήλωσε η ΜΕΤΑδραση ότι δεν έφτασε καθόλου στη δομή. Μάλιστα, μία ημέρα αναγκάστηκε να μεταβεί μέλος της ομάδας μας για να την παραλάβει και να την μεταφέρει με το ιδιωτικό της αυτοκίνητο. Πλέον η τροφοδοσία έχει αποκατασταθεί και έρχεται στην ώρα της. Ευχαριστούμε».

Με τον Πρόεδρο του Συλλόγου Επαγγελματιών Καμένων Βούρλων,  να επανέρχεται και να ζητάει αποκατάσταση για όσα υποστήριξε η ΜΚΟ δημόσια «η τροφοδοσία καθυστέρησε μόνο την πρώτη μερα και αυτό λόγω του ότι βρίσκονταν πλήθος κόσμου έξω από το ξενοδοχείο. Εσείς γράφετε ότι 4 μέρες είχατε παρεμπόδιση και 4 μέρες δεν σιτίστηκαν τα παιδιά. Το ιδιωτικό αυτοκίνητο που αναφέρετε μετέφερε ρύζι, όσπρια και λοιπά τρόφιμα και ξεφόρτωσε ΚΑΝΟΝΙΚΆ. Υπάρχουν και φωτογραφίες και βίντεο. Παρακαλούμε όπως ανασκευάσετε την ανακοίνωση σας» κατέληξε .