ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ: Τραυματισμοί δημοσιογράφων στα Εξαρχεια.

Στα Εξαρχεια απο δίκυκλα της ΔΕΛΤΑ καταγγέλουν τον τραυματισμο τους δυο δημοσιογράφοι-διαδικτυακού ιστοτόπου και ημερήσιας εφημερίδας -, ενω σε δεύτερο περιστατικό Αστυνομικοι καταγγέλλονται οτι απέρριψαν κρότου λαμψης διερχόμενοι σε δημοσιογράφους.

Διοικητική έρευνα και προανάκριση απο το Αρχηγείο για τις αναφορές για τραυματισμούς δημοσιογράφων απο ΕΛΑΣ σημερα (17/11) μετα τη λήξη της πορείας.
Στη ΓΑΔΑ ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη Βασίλης Κικίλιας, αναφέρθηκε στα μετρα για τον εορτασμό της 41ης επετείου απο την εξέγερση του Πολυτεχνείου, προκειμένου να συγχαρεί το ένστολο προσωπικο, «σε ότι έχει να κάνει με το τριήμερο των εορταστικών εκδηλώσεων έχω να δηλώσω ότι από την πλευρά μας πράξαμε τα δέοντα. Θέλω να ελπίζω ότι οι παρασπονδίες ήταν πάρα πολύ μικρές και λίγες σε σχέση με την γενική εικόνα που είναι πολύ καλή» ανεφερε.
Κατα τη διάρκεια των εκδηλώσεων για την 41η επέτειο από την εξέγερση του Πολυτεχνείου, 3 συλλήψεις από τις 57 προσαγωγές .
Ωστόσο, μετά τη λήξη της πορείας περίπου 500 άτομα στην περιοχή των Εξαρχείων, έβαλαν φωτιές σε κάδους και επιτέθηκαν στις Αστυνομικές Δυνάμεις.
Προσήχθησαν 16 άτομα σπο τα οποία συνελήφθησαν επτά για διάφορα αδικήματα. Κατά τη διάρκεια των επεισοδίων, τραυματίστηκαν πέντε αστυνομικοί οι οποίοι διεκομίσθησαν στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο.