ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ : Σε κλίμα τρομοκρατίας η χώρα. Επιχείρησαν να πυρπολησαν λεωφορείο

Στο όνομα της “αλληλεγγύης ” στον κατάδικο για τη “ληστεία στο Βελβεντό ” και υπόδικο αντιεξουσιαστή απεργό πείνας, άτομα πραγματοποιούν καταδρομική εμπρηστικές ενέργειες. Με μολωτοφ επιτέθηκαν σε λεωφορείο της ΕΘΕΛ

image

Στο υψος του Πολυτεχνείου, άτομα σε καταδρομικη ενέργεια, επιτέθηκαν με μολότοφ και πέτρες σε διερχόμενο λεωφορείο της ΕθΕΛ (10/12-06.30)
Τα άτομα ακινητοποίησαν το λεωφορείο,  για το οποίο δεν έχει γίνει γνωστό αν μετέφερε επιβάτες,  με τον οδηγό να καταφέρνει να απομακρύνει το λεωφορείο και να εγκαταλείπει το σημείο της επίθεσης.
image

Στο όνομα της “αλληλεγγύης ” άτομα μετά το τέλος πορείας της περασμένης Τρίτης (02/12) κατά τη διάρκεια εκτεταμένων επεισοδίων στην περιοχή των Εξαρχείων, επιτέθηκαν με αυτοσχέδιες βόμβες μολωτοφ, σε λεωφορείο, το οποίο πυρπόλησαν. Ο οδηγός και σε εκείνη την περίπτωση, κατάφερε την τελευταία στιγμή να εγκαταλείψει το όχημα, το οποίο δε μετέφερε επιβάτες, όταν οι βανδαλοι ταραξιες τον απείλησαν και τον ανάγκασαν να αποβιβαστεί από το όχημα.

Αργά το απόγευμα (09/12) ατομα του “χώρου” πραγματοποίησαν συγκέντρωση και πραγματοποίησαν πορεία στην περιοχή της Αργυρούπολης, και προκάλεσαν βανδαλισμούς σε φάτνες- με σπρέι ανέγραψαν το “Α” -οι οποίες έχουν στολίσει κεντρικές πλατείες της περιοχής για τα Χριστούγεννα.

Νάντια Αλεξίου- NantiaReport