Πολυδροσιώτες Αξιωματικοί της ΕΛΑΣ τοποθετήθηκαν σε θέσεις Διοίκησης- Οι Διοικητές στις Υπηρεσίες της Στερεάς

Παραμένει στη θέση του, ο Διευθυντής της Δ.Α. Φθιώτιδας, νέος επικεφαλής στη ΔΑ Φωκίδας και στη Δ/νση Τροχαίας Αστυνόμευσης/Α.Ε.Α.

Οι Πολυδροσιώτες Αστυνομικοί Διευθυντές της ΕΛΑΣ, Λουκάς Μαρρές, Δημήτρης Φούρλας και Κώστας Τοπάλης τέθηκαν σε καίριες θέσεις Διοίκησης της Αστυνομίας.

O Λουκάς Μαρρές, από την Δ/νση Εσωτερικών Λειτουργιών/Α.Ε.Α. στη Δ/νση Τροχαίας Αστυνόμευσης/Α.Ε.Α., ως Διευθυντής.

Στη θέση του Διευθυντή της Δ.Α. Φθιώτιδας, παραμένει ο Αστυνομικός Διευθυντής Δημήτρης Φούρλας, ο οποίος είναι ο μακροβιότερος στη συγκεκριμένη θέση, στην οποία καλείται να υπηρετήσει για τουλάχιστον έναν ακόμη χρόνο.

Ενώ ο Αστυνομικός Διευθυντής Χρήστος Μουτσώκος από τη θέση του Βοηθού ΓΕΠΑΔ Στερεάς, στην οποία μετακινήθηκε ο Αστυνομικός Διευθυντής Βασίλης Γόνης ορίσθηκε Α Βοηθός της Δ.Α. Φθιώτιδας.

Στη ΔΑ Φθιώτιδας υπηρετούν επίσης οι Αστυνομικοί Διευθυντές Βασίλης Ριζάκος, Δημήτρης Καταραχιάς, Γιάννης Νικοπολίδης και ο νεοπροαχθείς Ανδρέας Κυρίτσης ο οποίος μετακινείται από την Τροχαία Λαμίας.

Στη θέση του επικεφαλής της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Λαμίας, παραμένει ο νεοπροαχθης Αστυνομικός Διευθυντής Δημήτρης Σιόλος .

Στη ΔΑ Φωκίδας, στη θέση του Ταξίαρχου Γιώργου Καραχάλιου ο οποίος ανέλαβε τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Στερεάς Ελλάδας, αναλαμβάνει ο μέχρι πρότινος βοηθός του, Αστυνομικός Διευθυντής Κωνσταντίνος Τοπάλης με βοηθό τον Αστυνομικό Υποδιευθυντή Χρήστο Κυρίτση.

Στη Βοιωτία παραμένει επικεφαλής ο Αστυνομικός Διευθυντής Ηλίας Μπακούμης με βοηθό τον Αστυνομικό Διευθυντή Γεώργιο Κακούρη ενώ στην Ευρυτανία παραμένει ο Ταξίαρχος Ιωάννης Σταματέλλος, με βοηθό την Α/Υ Ολυμπία Γιαννιώτη.

_______________________

* polydrososparnassou.blogspot.com/