Πολιτική Υπάλληλος της ΕΛ.ΑΣ σε ενδοοικογενειακό με τον αστυνομικό γαμπρό της, κατέληξαν στο Αυτόφωρο- Καταγγελία σε βάρος των Αστυνομικών απο ρη δικηγόρο της

Η Ιταλίδα σύζυγός δολοφονημένου στο καθήκον Ανθυπαστυνόμου της ΕΚΑΜ κατήγγειλε τον αστυνομικό γαμπρό της σε ενδοοικογενειακό επεισόδιο και κατέληξαν στο Τμήμα.

Πρόκειται για οικογένεια Αστυνομικών με ένα βρέφος και ένα τετράχρονο, με μόνιμη κατοικία την Αθήνα, που βρέθηκαν στη Λάρισα για να περαστούν σε βάπτιση και ολιγοήμερες διακοπές. Σύμφωνα με πληροφορίες του NantiaReport.gr η 68χρονη πολιτική υπάλληλος της ΕΛΑΣ βρίσκεται σε μακρά άδεια λόγω ιατρικού προβλήματος που αντιμετωπίζει.

Το βράδυ της Πέμπτης (26/08) στο σπίτι οπου ζει μονη της πια στη Λάρισα, μετά τη δολοφονία εν υπηρεσία του Αρχιφύλακα της ΕΚΑΜ συζύγου της Βασίλη Λάππα, κατά τη διάρκεια επιχείρησης σύλληψης δραπέτη φυλακών στον Πύργο Ηλείας, οταν δέχθηκε πυρά απο κυνηγετικό όπλο (1997), η 68χρονη πολιτική υπάλληλος της ΕΛ.ΑΣ κατήγγειλε έντονο οικογενειακό επεισόδιο με το γαμπρό τής.

Η 68χρονη επικοινώνησε με την δεύτερη κόρη της η οποία επίσης διαμένει μόνιμα στην Αθήνα και ζήτησε αστυνομική συνδρομή λόγω οικογενειακού επεισοδίου με το γαμπρό της και δήλωσε βιαιοπραγια σε βάρος της. Στο σπίτι μετέβη πλήρωμα του ΑΤ Λάρισας και προσηγαγε τους δύο εμπλεκόμενους στο επεισόδιο καθώς δήλωσαν πρόθεση εκατέρωθεν υποβολής μηνύσεων και ακολουθήθηκε η αυτόφωρη διαδικασία.

Τα ξημερώματα (27/08) η δικηγόρος της 68χρονης προχώρησε σε καταγγελία σε λογαριασμό που διατηρεί στα κοινωνικά δίκτυα, σε βάρος των Αστυνομικών του Τμήματος. Ωστόσο η ποινική μεταχείριση πεθεράς και γαμπρού ήταν να οδηγηθούν στον Εισαγγελέα, η οποία διαβιβασε αίτημα, ιατροδικαστικής εξέτασης καθως η Ιταλίδα και δεν κατέχει την ελληνική γλώσσα κατήγγειλε άσκηση βίας σε βάρος της από το γαμπρό γης.

 Η Εισαγγελέας παρέπεμψε την υπόθεση στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο.