Πολιτευτής των ΑΝΕΛ έβρισε και απείλησε αστυνομικούς, Η έρπουσα διοίκηση|ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ*

“Ξέρεις ποιος είμαι εγώ;”. Με τη γνωστή ελληνική αλαζονεία που οιονεί του προσδίδει η … ντεμέκ εξέχουσα ιδιότητα του πολιτευτή ενός κόμματος που συμπράττει στο κυβερνητικό σχήμα, στέλεχος των ΑΝΕΛ στην Θεσσαλονίκη επιτέθηκε σε αστυνομικούς.

Το αίτιο; Πάρκαρε παράνομα έξω από το γήπεδο της Τούμπας στη διάρκεια του προχθεσινού ποδοσφαιρικού αγώνα του ΠΑΟΚ και μόλις είδε τον γερανό να σηκώνει το αυτοκίνητο του, έγινε … θηρίο ανήμερο.
Το ζήτημα όμως δεν είναι τι έκανε και τι φοβερά εκστόμισε και είπε ο ψεκασμένος του Καμμένου. Έχει το ακαταλόγιστο του “εξέχοντα” αβδηριτισμού.
Το ζήτημα είναι τι έκανε η αστυνομική ηγεσία. Όχι μόνο εξέδωσε ιδιώνυμη διαταγή για απόσυρση του γερανού (πάλι καλά που δεν τον έκαψαν) και παράδοση άνευ κλήσης του ΙΧ στον κάτοχο του, αλλά όταν μετά από ώρες και ενώ ήταν ακόμη σε καθεστώς ιερής οργής ο Θανασάκης ο πολιτευόμενος του Καμμένου, ζητώντας σχίζοντας τα ιμάτια του τα στοιχεία των αστυνομικών που προσέβαλαν την εξοχότητα του, η κορυφή της αστυνομικής διοικητικής πυραμίδας της πόλης, του τα έδωσε, με το σκεπτικό προφανώς της διατήρησης των δικών της ένστολων ιματίων. Γιατί -σου λέει η σεπτή διοίκηση- με τους Καμμένους λίγες ημέρες πριν από κρίσεις, δεν βγάζεις άκρη. Ούτε άχνα.

Ντροπή.


*bloko.gr

Νάντια Αλεξίου- NantiaReport