“Ποιο το νόημα να ζητάς βαθμούς για κάποιους, αντί αυξήσεις για όλους; Η εκπροσώπηση αφορά το σύνολο ή τις “σειρές”;”

Το σχόλιο εν ενεργεία Αστυνομικού, για την πραγματικότητα στο ένστολο προσωπικό της ΕΛΑΣ.

Με αφορμή το σχόλιο του εα και τέως συνδικαλιστή της ΕΛΑΣ, Νίκου Καραδήμα, για το “νέο βαθμό” της ΕΛΑΣ του .. “ΒητΑνθυνόμου”, μετά την ανακοίνωση της ΠΟΑΣΥ, για τη συνάντηση με τον αρμόδιο Υπουργό στη προσπάθεια επίλυσης διαχρονικών ζητημάτων που αφορούν στο προσωπικό, το σχόλιο εν ενεργεία Αστυνομικού, για την πραγματικότητα στο ένστολο προσωπικό της ΕΛΑΣ.
“Μόνο εγώ δουλεύω για τον μισθό (εκτός της δόξας)??Πραγματικά ποιο το νόημα να ζητάς βαθμούς για κάποιους , αντί να ζητάς αυξήσεις για όλους??? Τελικά η εκπροσώπηση αφορά το σύνολο ή τις “σειρές”?
Ο νέο εξερχόμενος ή ο αστυφύλακας των 10 ετών που είναι στην Αθήνα ( και πληρώνει ενοίκια κλπ) η μόνη αύξηση του μισθού του θα είναι τα δύο νυχτερινά παραπάνω ??
Ποιο το νόημα να γεμίσεις με ανθυπαστυνόμους οι οποίοι δεν θα έχουν ανακριτικά καθήκοντα? Σκοπούς θα τους κάνεις? Μήπως πρέπει να επαναπροσδιοριστεί το δόγμα βαθμού – μισθού?
Η πολιτική και φυσική ηγεσία πιστεύω τρίβουν τα χέρια τους με αιτήματα “δώ’μου ένα βαθμούλι παραπάνω κύριε, δεν κοστίζει τίποτα” ή να “αφήσουμε μούσια και να κάνουμε τατού μανίκι”!
ΥΓ. Είναι τέτοιο το επίπεδο των συνδικαλιστών της ΕΛ.ΑΣ. (όχι όλων) που τα βίντεο στο luben βγαίνουν πρώτα σε views χωρίς να χρειαστεί καν να τα μοντάρουν!!!”, σχολιάζει  ο ένστολος .