Ποινική Δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για το Στάθη Παναγιωτόπουλο

Με την επιβαρυντική διάταξη του κατ’ εξακολούθηση της πράξης που κατηγορείται ο Εισαγγελέας Θεσσαλονίκης άσκησε Ποινική Δίωξη σε βαθμό κακουργήματος στο Στάθη Παναγιωτόπουλο και τον παρέπεμψε στον Ανακριτή

Προθεσμία για να απολογηθεί τη Δευτέρα (27/12) έλαβε από τον Ανακριτή ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, και μέχρι τότε, τέθηκε σε παράταση κράτησης .

Νωρίτερα, ο Εισαγγελέας άσκησε σε βάρος του Ποινική Δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για το αδίκημα της ανακοίνωσης δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που αφορούν τη σεξουαλική ζωή φυσικών προσώπων, κατ’ εξακολούθηση, με σκοπό βλάβης άλλου.

Συνοδεία Αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Βορείου Ελλάδος ο πρώην παρουσιαστής οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Μέγαρο, περίπου στις 13:00 το μεσημέρι (23/12) από την πλευρική είσοδο του γκαράζ για να αποφύγουν τις τηλεοπτικές κάμερες.

Για την υπόθεση έχει διεξαχθεί προκαταρτική εξέταση από τον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, Παναγιώτης Παναγιωτόπουλος, ο οποίος ζήτησε τη διερεύνηση για τυχόν παραβίαση προσωπικών δεδομένων από τον κατηγορούμενο.

Με βάση δεδικασμένο από προηγούμενη δικαστική απόφαση, οι πράξεις του Στάθη Παναγιωτόπουλου από πλημμεληματικού χαρακτήρα ενδεχομένως να μετατραπούν σε κακουργήματα.