Ποινική δίωξη για τρία πλημμελήματα στον Στέλιο Διονυσίου

Ποινική δίωξη για τρία πλημμελήματα άσκησε ο Εισαγγελέας στον τραγουδιστή Στέλιο Διονυσίο, για το επεισόδιο με τον Αστυνομικό  σε Μέτρα Τροχαίας. Με αντιμήνυση απάντησε ο τραγουδιστής.

Αναβλήθηκε από το Αυτοφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο, για τις 9 Φεβρουαριου, η εκδίκαση της υπόθεσης αναφορικά με το επεισόδιο του τραγουδιστή Στέλιου Διονυσίου  με τον Αστυνομικό, στο ύψος της Πλ.Μαβίλη.

Η δική αναβλήθηκε, καθώς απουσίαζαν όλοι οι μάρτυρες.

Η δίωξη σε βάρος του τραγουδιστή αφορά τις κατηγορίες της εξύβρισης, της επικίνδυνης σωματικής βλάβης και της απείθειας.  Σύμφωνα με πληροφοριες, είναι πιθανόν η δίκη στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο, να αναβληθεί εκ νέου -και στις 9 Φεβρουαρίου- καθώς θα απουσιάζει ο τραγουδιστής.

Η εκδοχή του τραγουδιστή όπως δήλωσε εξερχόμενος από το κτίριο της Εισαγγελίας, παραθέτει τα ίδια γεγονότα υποστηρίζει ωστόσο ότι δεν τραυμάτισε τον Αστυνομικό ενω παραδέχεται οτι ακολούθησε λεκτική αντιπαράθεση.

Ο συνήγορος του τραγουδιστή, Βασίλης Καπερνάρος δήλωσε, σχολιάζοντας την δίωξης σε βάρος του εντολέα του «μία κακή εκτίμηση του Εισαγγελέα κ.Ανδρέου», ενώ αναφέρθηκε στην ιατροδικαστική έκθεση η οποία διαβιβάστηκε στον Εισαγγελέα, και όπως ανέφερε δεν προκύπτουν κακώσεις σε βάρος του Αστυνομικού της Άμεσης Δράσης, και υποστηρίζει ότι δεν προκύπτει από τις καταθέσεις ότι ο τραγουδιστής χτύπησε τον Αστυνομικό.

Επίσης ο δικηγόρος του τραγουδιστή, δήλωσε ότι έχει καταθέσει μήνυση σε βάρος του Αστυνομικού ενώ προτίθεται να ζητήσει ζητήσουμε προκαταρκτική εξέταση με έλεγχο του υλικού από τις κάμερες κυκλοφορίας.