πλ.Βικτωρίας: Πυροβόλησε προς το διαμέρισμα Πακιστανού και παρέμενε κλειδωμένος στο σπίτι του

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για άτομο που αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα

(08/04-23.50) Με επιχείρηση της ΕΚΑΜ συνελήφθη ο 53άχρονος ο οποίος παρέμενε ταμπουρωμένος στο διαμέρισμα του, αφού προηγουμένως είχε πυροβολήσει σε γειτονικό διαμέρισμα Πακιστανών. Ένα περίστροφο και δύο πιστόλια κατέσχεσαν στη οικία του, οι Αστυνομικοί της Ασφάλειας .

Πακιστανός κάλεσε την Άμεση Δράση και κατήγγειλε γείτονα του ότι πυροβόλησε προς το διαμέρισμά του (08/04-20.00) απο πολυκατοικία στη συμβολή των οδών Ιουλιανού και Αλκιβιάδου, στην πλατεία Βικτωρίας. Πλήρωμα περιπολικού σε αυτοψία στο διαμέρισμα πολυκατοικίας επί της Ιουλιανού και εντόπισαν οπή σε πλαίσιο παραθύρου ενώ εξετάζεται αν προκλήθηκε από πυροβόλο ή αεροβόλο όπλο .
Στο χώρο της πλατείας υπήρχε δύναμη της ΟΑΜΑ και προχώρησε σε αποκλεισμό της περιοχής, καθώς ο ένοικος του διαμερίσματος είχε ταμπουρωθει στο διαμέρισμα του και δεν ανταποκρινόταν στις προτροπές των Αστυνομικών.
Ο ένοικος του διαμερίσματος κατά το παρελθόν φέρεται να έχει απασχολήσει τις Αρχές λόγω προβλημάτων ψυχικής υγείας τα οποία αντιμετωπίζει.
Διαπραγμάτευσης της ΕΛ.ΑΣ μετέβη στο χώρο και προχώρησε σε επικοινωνία με τον άνδρα που πυροβόλησε προς το διαμέρισμα του Πακιστανού.