πλ.Κλαυθμώνος: Πακιστανός έπαιρνε το μπάνιο του σε δημόσια πλατεία

Καταγγελία για την κατάσταση στο 1ο Δημοτικό Διαμέρισμα της Αθήνας, τώρα που “Μένουμε Σπίτι” και παρά τους ελέγχους οι μόνιμοι κάτοικοι εκφράζουν την αγανάκτησή τους

“Μεσημέρι Μ.Τετάρτη και στην πλατεία Κλαυθμώνος, στην κάτω πλευρά της πλατείας, στο 1ο Δημοτικό Διαμέρισμα, κέντρο Αθήνας, ένας Πακιστανός στη δημόσια βρύση, έπαιρνε το ….. μπάνιο του με σαμπουάν, χωρίς να δείχνει να τον ενοχλεί η δημόσια θέα. Εμείς για να βγούμε πρέπει να στείλουμε μήνυμα να πάρουμε ταυτότητα να έχουμε ΑΦΜ και “πρόχειρα” 150 ευρώ σε περίπτωση που κάτι …… δεν πάει καλά στον έλεγχο. Και Μένουμε Σπίτι και τις εξωτερικές δουλειές τις έχουμε ξεχάσει και μήνυμα στέλνουμε και ταυτότητα έχουμε και το ΑΦΜ για τον έλεγχο.

Στο κέντρο αυτές τις ημέρες, στο 4ο , 5ο και 6ο Δημοτικό Διαμέρισμα του Δήμου Αθηναίων, Αχαρνών Λιοσίων, Άγιος Νικόλας και Άγιος Παντελεήμονας, Κυψέλη και Πεδίον Άρεως, οι μόνοι που κινούνται σε μπουλούκια κατά ομάδες είναι οι ….. επενδυτές ! Για αυτούς δεν έχει απαγορεύσεις? Γι αυτούς το πρόστιμο δεν επιβάλλεται ! Είμαστε εμείς, και είναι και εκείνοι. Δυο μέτρα και δύο σταθμά στην ίδια χώρα, στην ίδια πόλη, για κάποιους, τους μόνιμους πολίτες.

Με την ευχή για καλή Ανάσταση και Πάσχα σε όλους τους Έλληνες! Καλή μας δύναμη!

ΥΓ. Σε ακριβώς μια εβδομάδα- την επόμενη Πέμπτη στις 23Απριλίου μέχρι τις 23 Μαϊου, για τους Μουσουλμάνους είναι το Ραμαζάνι. Το μήνυμα που ακούγεται από τα μεγάφωνα των περιπολικών ή το πρόστιμο των 150 ευρώ θα τους περιορίσει, να μην προσευχηθούν όλοι μαζί να μην καθίσουν στο τραπέζι για το «ιφτάρ» και να μην επισκεφτούν φίλους και γνωστούς, από τη δύση του ήλιου έως το επόμενο ξημέρωμα?”