Πειραιάς: Διαφώνησε με το μαγαζί για το τραπέζι και πυροβόλησε με όπλο

Πυροβόλησε σε μπαρ γεμάτο θαμώνες, όταν ήρθε σε φραστική αντιπαράθεση με το μαγαζί για το τραπέζι .

Το ζευγάρι διασκέδαζε στο μπαρ Lola’s στη 2ας Μεραρχίας 14 στην Τρούμπα του Πειραιά, ενώ το μαγαζί ήταν γεμάτο με κόσμο.
Σύμφωνα με Αστυνομικές πηγές, ο 47άχρονος, με την 34άχρονη συνοδό του, ήρθε σε λεκτική αντιπαράθεση με τους υπεύθυνους τους καταστήματος είτε γιατί θεώρησε ότι ενοχλούσαν τη συνοδό του ειτε γιατι του ζητήθηκε να αποδεσμεύσει το τραπέζι καθώς ήταν reserve. Όταν στη συνέχεια ζήτησε το λογαριασμό θεώρησε υπερβολική τη χρέωση και ακολούθησε εν νέου αντιπαράθεση. Προκειμένου να ηρεμήσουν τα πνεύματα, οι υπεύθυνοι του μπαρ ζήτησαν απο τον 47άχρονο να αποχωρήσει καθώς ενοχλούσε τους θαμώνες. Αν και μαζί με τη σύνοδο του, τελικά, σηκώθηκαν από το τραπέζι, κατά την απομάκρυνσή του κι ενώ ήταν μέσα στο μπαρ (26/01- 22.00) πυροβόλησε στον αέρα τέσσερις φορές με πιστόλι που έφερε στην κατοχή του.  Απο τα “άσκοπα πυρά” δεν προκλήθηκε τραυματισμός, ενώ άμεσα ειδοποιήθηκε η Αστυνομία. Έπειτα από αναζήτηση πλήρωμα της ομάδας ΔΙΑΣ εντοπισε το αυτοκίνητo του 47άχρονου στην οδό Σκυλίτση του Πειραιά και συνελήφθη.
Σε έρευνα, ο 47άχρονος βρεθηκς να κατέχει 38άρι πιστόλι με 13 φυσίγγια στη γεμιστήρα. Ερευνάται αν έφερε νόμιμα ή κατείχε χωρίς άδεια το όπλο.

Ο δράστης κρατείται και με τη δικογραφία σε βάρος του αναμένεται να μεταχθεί στην Εισαγγελία Πειραιά.