«Πήρε χρόνο ακόμα και για εμένα που τον είχα 9 μήνες στην κοιλιά μου να καταλάβω ότι είναι δικός μου» – αναφέρει σε ανάρτησή της η Εριέττα Κούρκουλου για την τραγωδία στην Άρτα

Η τραγωδία στην Άρτα με τον θάνατο απο ασφυξία του 5,5 μηνών βρέφους το οποίο ξέχασε στο αυτοκίνητό του ο πατέρας του έχει προκαλέσει πόνο και μεταξύ άλλων η νέα μητέρα Εριέττα Κούρκουλου, σε ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό, τοποθετείται

Νέα μητέρα η Εριέττα Κούρκουλου και η τραγωδία στην Άρτα, δεν την άφησε ανεπηρέαστη. Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό παρέθεσε την οικογενειακή της εμπειρία, πως ως ζευγάρι με το σύζυγό της κατάφεραν να αναπτύξουν την σχέση τους με το νεογέννητο γιο τους και πως ο χρόνος είναι αυτός που χρειάζονται δύο νέοι γονείς για να συνειδητοποιήσουν τη νέα κατάσταση στη ζωή τους.

Στην ανάρτησή της, η Εριέττα Κούρκουλου, αναφέρει, «Πήρε χρόνο… Πήρε χρόνο ακόμα και για εμένα να καταλάβω ότι είναι δικός μου. Πήρε χρόνο για εμένα που τον είχα στην κοιλιά μου 9 μήνες, που του μιλούσα και του διάβαζα παραμύθια, που τον ένιωθα να στριφογυρίζει μέσα μου και καταλάβαινα πότε είχε λόξιγκα καιρό πριν τον πάρω αγκαλιά.

Για τον πατέρα του πήρε περισσότερο χρόνο η συνειδητοποίηση ότι έγινε μπαμπάς. Χρειάστηκε να αναπτύξει πρώτα μια στοιχειώδη επικοινωνία με το μωρό μας. Πήρε χρόνο, αλλά είχαμε χρόνο. Εγώ είχα τον χρόνο να καθίσω σπίτι και την δυνατότητα να τον παίρνω μαζί μου στην δουλειά.

Ο Βύρων είχε τον χρόνο να χτίσει σταδιακά την σχέση του λίγες ώρες κάθε μέρα μετά το γραφείο, γιατί δεν είχε χίλιες άλλες υποχρεώσεις στο σπίτι. Είχαμε την πολυτέλεια του χρόνου που χρειαζόταν για να γίνουμε γονείς και να γίνουμε καλοί γονείς, όμως οι άνθρωποι που θρηνούν τον χαμό του παιδιού τους σήμερα, δεν είχαν χρόνο. Δεν είχαν βοήθεια. Δεν είχαν την υποστήριξη που δικαιούνταν από το κράτος.

Ήταν χαμένοι από χέρι… Μπορούμε να καταδικάσουμε τον μπαμπά που έκανε το λάθος, αλλά θα ήταν πιο ωφέλιμο να εστιάσουμε στο πραγματικό πρόβλημα που τον οδήγησε εκεί, για να μην ξαναγίνει κάτι αντίστοιχο», σημείωσε στο προφίλ της.