Πήραν τον οδηγό τέως Υπουργού να ζητήσουν το συνοδευτικό και πήγε στην παράδοση παραλαβή .. με ΤΑΞΙ

Ο επικεφαλής Αξιωματικός της Υπηρεσίας επικοινώνησε και ζήτησε από τον συνοδό Αστυνομικό το συνοδευτικό όχημα του επεπισήμου, και πήγε σε στην τελετή παράδοσης με… ΤΑΞΙ

Το αποτέλεσμα των εκλογών της 7ης Ιουλίου επέφερε και αλλαγή των Κυβερνητικών προσώπων με όσους δεν  εξελέγησαν να καλούνται να επιστρέψουν τις “παροχές” των μέσων (και τη  οχημάτων) που τους είχαν διατεθεί.

Η ορκωμοσία της νέας Κυβέρνησης πραγματοποιήθηκε την Τρίτη (09/07) και ακολούθησε η τελετή παράδοσης παραλαβής των Υπουργείων, το μεσημέρι της ίδιας ημέρας (09/07-12.00) από τους απερχόμενους στους νέους Υπουργούς και Υφυπουργούς.

Ωστόσο πρώην Υπουργός βρέθηκε να μεταβαίνει σε προγραμματισμένη συνάντηση με ..ΤΑΞΙ καθώς το Υπηρεσιακό αυτοκίνητο, “ανακλήθηκε” .. αυθημερόν για να επιστρέψει στην Υπηρεσία τψν Επισήμων.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Nantiareport.gr την περασμένη Τρίτη (09/07) στις 09.30 το πρωί, ο Αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ στην ευθύνη του οποίου είναι τα μέσα (μεταξύ άλλων τα οχήματα) που εχουν διατεθεί στους “επισήμους με τη συνοδεία τους, επικοινώνησε με τον Αστυνομικό οδηγό του (σσ Υπουργός της πρώην Κυβέρνησης) λίγο μετά την ορκωμοσία της νέας Κυβέρνησης και ζήτησε το Υπηρεσιακό αυτοκίνητο μέχρι τις 12.00 της ίδιας ημέρας.

Ο Αστυνομικός της συνοδείας επιχείρησε να εξηγήσει ότι βρίσκονται με τον επίσημο στο όχημα και μεταβαίνουν στην προγραμματισμένη εκδήλωση του Υπουργείου και ήταν αδύνατο να παραδώσει αυθημερόν το Υπηρεσιακό αυτοκίνητο.

Η επιμονή του Αξιωματικού ήταν έντονη.. με το  επίσημο να αποφασίζει να μεταβεί στο Υπουργείο ..  με ΤΑΞΙ και το συνοδό του να επιστρέφει το αυτοκίνητο στην Υπηρεσία του..