Ποινική Δίωξης και ένταλμα αναζήτησης για το δράστη της επίθεσης στο Διοικητής της Τροχαίας

Ποινική Δίωξη για την επιθεση στον Αστυνομικό Διευθυντή Διοικητή της Τροχαίας Αθηνών, σε 22άχρονο αντιεξουσιαστή. Αναζητείται για παραβίαση περιοριστικών όρων για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση.

CrNAPBpUsAA7u3i
Ολοκληρώθηκε η προανακριτική έρευνα της Υποδιεύθυνση Κρατικής Ασφάλειας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για τον τραυματισμό του Αξιωματικού της ΕΛ.ΑΣ, Γιώργο Διαμαντόπουλο  (29/08), με το δράστη να του έχει καταφέρει αιφνιδιαστικό πισοπλατο χτύπημα, στο κεφάλι.

Απο την αξιοποίηση του προανακριτικού υλικού -μαρτυρικές καταθεσεις και βιντεοληπτικό υλικο-, προχώρησαν στην ταυτοποίηση του δράστη. Πρόκειται για τον 22άχρονο (Α.Β), ο οποίος αυτοπροσδιοριζεται στον αντιεξουσιαστικό χωρο, κατά το παρελθόν είχε συλληφθεί και κατηγορηθεί για επεισόδια (24/02) με οργανωμένες ομάδες του αντιεξουσιαστικού χώρου, στην περιοχή των Εξαρχείων και σε αθλητικούς χωρους, δεν είχε ωστοσο, προφυλακιστεί, αν και είχε συμπεριληφθεί στη δικογραφία με απομαγνητοφωνημένες συνομιλίες, και κατηγορια για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση. Κατα την ποινική του μεταχείριση, έχουν επιβληθεί στον 22άχρονο, περιοριστικοί όροι, μονιμης διαμονης στο πατρικό του, και εμφανιση στο ΑΤ Δραπετσώνας, δυο φορές το μηνα, τους οποίους και παραβίασε (10/09) οταν δεν εμφανιστηκε “στο παρον”, και έκτοτε αναζητείται με ένταλμα .

Σε βάρος του 22άχρονου (Α.Β) σχηματίσθηκε, δικογραφία, από την Υποδιεύθυνση Κρατικής Ασφάλειας, για την επιθεση στον Αστυνομικό Διευθυντή, για το αδίκημα της βαριάς σωματικής βλάβης, η οποία υπεβλήθη στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος άσκησε ποινική δίωξη και παρέπεμψε την υπόθεση σε τακτική ανάκριση.