Πιερία: Σαράντα Αστυνομικοί στην προστασία των οικιών τριών Βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ

Με αφορμή την επικύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών, στις στατικές φυλάξεις τριών οικιών Βουλευτών ΣΥΡΙΖΑ, διατίθενται 40Αστυνομικοί της Πιερίας.

Φυλάσσουν  καθημερινά τα σπίτια των τριων Βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, Χάρη Τζαμακλή, Μπέττυς Σκούφα & Στέργιου Καστόρη καθώς και τα γραφεία του κόμματος στην Κατερίνη, με αποτέλεσμα να αποδυναμώνεται η δύναμη της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πιερίας για την ασφάλεια των πολιτών.

Σύμφωνα με τον Πρόεδρο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Πιερίας Δημήτρης Φώτης, στο ΡΑΔΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 92,2 FM, τα Σαββατοκύριακα κατά τα οποία οι Βουλευτές βρίσκονται στην Κατερίνη προσκεκλημένοι σε εκδηλώσεις απασχολείται επιπλέον αστυνομικό προσωπικό, φυλάσσοντας τους χώρους. Επίσης, Αστυνομικοί από την Πιερία καλούνται καθημερινά σε ενισχυτικές άλλων περιοχών, με εξαντλητικά ωράρια και χωρίς ρεπό.
Όπως επεσήμανε ο συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ, τις πρώτες μέρες μετά τη ψήφιση της Συμφωνίας των Πρεσπών, Αστυνομικοί του Α.Τ. Πύδνας Κολινδρού είχαν διατεθεί στη φυλακή άδειο γραφείου (!) του ΣΥΡΙΖΑ στο Αιγίνιο, έπειτα από βανδαλισμό με συνθήματα στους εξωτερικούς τοίχους.