Πιάστηκε με το …όπλο στο χέρι, η Ιωάννα Μπέλλα

Με το όπλο στα χέρια γίνεται ακόμα πιο.. επικίνδυνη, μιας και δεν αφήνει περιθώρια να την αμφισβητούν.

Η Ιωάννα Μπέλλα, το μοντέλο του απέρριψε η κριτική επιτροπή του GNTM, η οποία κατέκτησε τον τίτλο της Σταρ Ελλάς 2018, και εκπροσώπησε την Ελλάδα στον παγκόσμιο διαγωνισμό ομορφιάς Μις Υφήλιος 2018, κατέβηκε από τις γόβες της, και φόρεσε τα αθλητικά της, έβγαλε το μπλουζάκι της και φόρεσε τζιν παντελόνι σε total black look, μπήκε στο κλειστό σκοπευτήριο στο Γουδί και έπιασε τα όπλα..

 

NantiaReport_ΜΠΕΛΛΑ_αθλοσ

Και μπορεί να συζητάνε για τα πισόπλατα μαχαιρώματα στο χώρο της μόδας, η 23άχρονη κρατάει όπλο στο χέρι και εκπαιδεύεται στην σκοποβολή… Με τις κιτρινόμαύρες ωτοασπίδες να καλύπτουν τον κρότο των βολών  μέσα στο κλειστό σκοπευτήριο, με το CZ Sp 02Shadow (0.9mm) στοχεύει και πυροβολεί… Η παρουσία της δεν πέρασε απαρατήρητη (09/05) όχι μόνο για το παρουσιαστικό της (με ύψος 1,86) αλλά και για την πειθαρχία που επέδειξε στις υποδείξεις του εκπαιδευτή της..

NantiaReport_ΜΠΕΛΛΑ_αθλοσ20190509_233104

Μπορεί να σταμάτησε να “καρφώνει” στο φιλέ στους αγώνες της Εθνική ομάδα βόλεϊ στην οποία συμμετείχε με τη φανέλα του “Ηρακλή”, μετά από έναν σοβαρό τραυματισμό που της προκάλεσε μια εφηβική παρόρμηση, όπως αποτυπώνεται και στις φωτογραφίες, με βλέμμα σταθερό στο στόχο και αποφασισμένη, σκέκεται απένατι σε .. ό,τι την προκαλεί!..

NantiaReport_ΜΠΕΛΛΑ_αθλοσ20190509_233014

Σχόλια τα οποία διατυπώθηκαν κατά την παρουσία της στο σκοπευτήριο και ανέφεραν ότι η Ιωάννα Μπέλλα “..έχει άδεια οπλοφορίας από τη φύση της .. καθώς είναι στην κατηγορία όπλων ασύμμετρης απειλής”, κρίνονται ως.. “αβολίδοτα πυρά”!