Περιστέρι: Συνελήφθησαν παρουσιαστής και η σύντροφός του- Εκκρεμούσαν εντάλματα για διαφορετικές υποθέσεις σε βάρος τους

Συνελήφθησαν στο Περιστέρι παρουσιαστής και η σύντροφός του, καθώς σε έλεγχο διαπιστώθηκε ότι εκκρεμούσαν εντάλματα για διαφορετικές υποθέσεις

(04/02-21.30) Με προφορική εντολή Εισαγγελέα, οι δύο συλληφθέντες, ο τηλεπαρουσιαστής και η σύντροφός του, αφέθηκαν ελεύθεροι.

Οι Αστυνομικοί της ΔΙ.ΑΣ. Δυτικής Αττικής στο πλαίσιο δειγματοληπτικών ελέγχων σταμάτησαν διερχόμενο όχημά, στο οποίο επέβαιναν ο γνωστός παρουσιαστής Άνδρας Μικρούτσικος και η σύντροφός του .

Κατά την εξακρίβωση των στοιχείων τους, από το ηλεκτρονικό σύστημα διαπιστώθηκε οτι σε βάρος τόσο του παρουσιαστή, όσο και της συντρόφου του, εκκρεμούσαν εντάλματα σύλληψης. Καθως ο παρουσιαστής είχε καταδικαστεί ερήμην για υπόθεση δυσφήμισης, ενώ η σύντροφός του, για οικονομικές παραβάσεις. Και στις δύο αποφάσεις είχε επιβληθεί χρηματική εγγυοδοσία.

Καθώς κανείς από τους δύο δεν είχε εξοφλήσει το χρηματικό πρόστιμο για την ποινή τους, εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης. Με την αυτόφωρη διαδικασία το ζευγάρι συνελήφθη σε εκτέλεση των ενταλμάτων σύλληψης . Για την υπόθεση ενημερώθηκε ο Εισαγγελέας.