Περιστέρι: Συνέλαβαν τον Πακιστανό δράστη σεξουαλικών επιθέσεων σε γυναίκες στα 3Β- Είχε μόλις κάνει ανάρτηση στα social media

Ενεργούσε επιθέσεις σε ανήλικες στην περιοχή των 3Β- Βάρη, Βούλα, Βουλιαγμένη και συνελήφθη κατηγορούμενος για απόπειρα βιασμού, προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, απείθεια, απλή σωματική βλάβη και παράνομη βία

Η ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα .. προφητική! «I think Im afraid of being happy because every time Im happy somthing bad happens» (μτφ. «φοβάμαι να χαρώ γιατί κάθε φορά που χαίρομαι κάτι κακό συμβαίνει»), ήταν η λεζάντα σε φωτογραφία από την καφετέρια που έπινε καφέ στο Περιστέρι το μεσημέρι της Δευτέρας, ο 34χρονος Πακιστανός, λίγο πριν συλληφθεί από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής, ως δράστης επιθέσεων με σεξουαλικά κίνητρα, σε βάρος νεαρών γυναικών, στην ευρύτερη περιοχή των 3Β.

Ο 34χρονος Πακιστανός  επιχείρησε αρχικά να διαφύγει ωστόσο ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη. Σε έρευνα στην οικία του, κατασχέθηκαν τα ρούχα που φορούσε στην επίθεση σε βάρος της νεαρής (27/04) και αναγνωρίσθηκε από το σύνολο των θυμάτων του. Ενώ κατά την εξακρίβωση στοιχείων του, πρόκυψε ότι διαβιούσε παράνομα στο κέντρο της Αθήνας, με ληγμένη αίτηση ασύλου, από τον περασμένο Φεβρουάριο, ωστόσο την έφερε στην κατοχή του.

Ο 34χρονος (27/04) κινούμενος πεζός στην περιοχή της Βούλας, είχε επιτεθεί σε νεαρή γυναίκα, η οποία αποτύπωσε την παρουσία του σε μικρής διάρκειας βιντεοληπτικό υλικό και προχώρησε σε καταγγελία. Όπως προέκυψε κατά την αστυνομική έρευνα, μέσα σε μια εβδομάδα ο 34χρονος Πακιστανός, είχε επιτεθεί σε τέσσερις γυναίκες, με τον ίδιο πάντα τρόπο δράστης. Σε οδούς με χαμηλό φωτισμό και μειωμένη κίνηση, ταυτοποιήθηκε σε επιθέσεις σε ανήλικη και επιπλέον σε τρεις γυναίκες νεαρής ηλικίας, τις οποίες αρχικά προσέγγισε με το πρόσχημα της παροχής πληροφοριών και προέβαινε σε επίθεση με σκοπό τον εξαναγκασμό τους σε γενετήσιες πράξεις.
Ο δράστης παραπέμφθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.