Περιστέρι: Επέλεξαν κίνηση στη ΛΕΑ για να αποφύγουν την αυξημένη κίνηση και κατέληγαν σε μπλόκο της ΟΕΠΤΑ

Αυξημένοι οι έλεγχοι της Τροχαίας και στην Αττική για οδηγούς οι οποίοι για να αποφύγουν την αυξημένη κίνηση επέλεξαν να κινηθούν στη ΛΕΑ και κατέληγαν σε μπλόκα της Τροχαίας και της ΟΕΠΤΑ

Η αυξημένη κίνηση στην εθνική οδό Αθηνών Λαμίας στο ύψος του Κηφισού προκάλεσε ανάσχεση στην κίνηση των τροχοφόρων. Μεταξύ των οδηγών που ακολουθούν τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας, κάποιοι επέλεξαν να παραβατουν με κίνηση στη ΛΕΑ ώστε να αποφύγουν την κίνηση.

Ωστοσο μπλόκο της ΟΕΠΤΑ και του Α ΤΤ Δυτικής Αττικής, είχε αναπτυχθεί από νωρίς, με τπυς παραβάτες οδηγούς λόγω της αυξημένης κίνησης δεν μπορούσαν να αποφύγουν τον έλεγχο.
Με σταθερούς ελέγχους η Τροχαία σε ολη την επικρατεια έχει βάλει στο στόχαστρο την αντικοινωνική συμπεριφορά οδηγών οι οποίοι χρησιμοποιούν την Λωρίδα Εκτάκτου Ανάγκης, για να αποφύγουν την κίνηση.

Ένα από τα μπλόκα της Τροχαίας το πρωί της Πέμπτης (19/05) ήταν στον Κηφισό, μετά τη στροφή στο υψος του Περιστερίου, με τους παραβάτες οδηγούς που επελεξαν κινηση στη ΛΕΑ λόγω της κίνησης να βλέπουν το περιπολικό μπροστά τους και την ένδειξη των Τροχονόμων όταν άναβαν φλας για να μπουν και πάλι δεξιά στη λωρίδας κυκλοφορίας, έπρεπε να σταματήσουν λαμβάνοντας κλήση με το ανάλογο πρόστιμο .