Περιστέρι: Ειχε δολοφονήσει τη σύζυγό του ο δράστης δολοφονίας της συντρόφου του

Ψυχικά διαταραγμένος ο κατ ομολογίαν δράστης της δολοφονίας της συντρόφου του στο Περιστέρι.

Ομολόγησε τη δολοφονία της 51άχρονης Βασιλικής Καμμενου, μέσα στο διαμέρισμα της, επί της Παραμυθιάς στο Περιστέρι.

Ωστόσο όπως αποκαλύφθηκε κατά την προανάκριση, ο 46άχρονος Γ.Ζ με βεβαρυμένο ψυχιατρικό ιστορικό και παρακολούθηση από Ψυχίατρο, πριν από σχεδόν 10χρονια (25/07 2011), είχε δολοφονήσει την -τοτε- σύζυγό του στο Άνω Ζαρβάτι Λουτράκιου. Το θυμα εφερε πολλαπλά τραύματα απο μαχαιρι στο στήθος και ρην κοιλιά, με το πάτωμα να εντοπίζεται στο εξοχικό του δράστη, ο οποίος είχε διαφύγει με το αυτοκίνητό του. Στον 46άχρονο ειχε αναγνωριστεί η διαταραχή της ψυχικής υγείας του και καταδικάστηκε ωστόσο λόγω της κατάστασης του, εκδόθηκε το φυλακιστήριό του για το Ψυχιατρικό Νοσοκομείο. Με την αγωγή που ακολουθούσε  η κατάστασή του, του επέτρεπε τα πρωινά να βγαίνει και τα βράδια επιστρέφει στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο ενώ ήταν το παρακολούθηση.

Όπως προέκυψε, και με την ομολογία του 45άχρονου Γ.Ζ τα ξημερώματα (20/07) βγήκε από το Ψυχιατρικό Νοσοκομείο, πήγε στο σπίτι της 51άχρονης συντρόφου του Βασιλικής Καμμενου, και έπειτα από καυγά, της επιτέθηκε, τη μαχαίρωσε τραυματίζοντας την θανάσιμα και επέστρεψε στο Ψυχιατρικο Νοσοκομείο.

Νωρις το πρωι (20/07) ο 46άχρονος Γ.Ζ. επισκέφτηκε το Ψυχιατρικο  Νοσοκομείο Αθηνών για να δει τον ψυχίατρο που τον παρακολουθεί. Στη συνεδρία να ομολόγησε ένα έγκλημα άγνωστο- μέχρι εκείνη την ωρα- στις Αρχές, με τον κατ ομολογίαν ασθενή, να περιγράφει το έγκλημα που είχε διαπράξει, με θύμα τη 51άχρονη Βασιλική Καμμενου.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του ιατροδικαστή κ.Μπουζιάνη, το έγκλημα διαπράχθηκε πριν από 20-22 ώρες. Το σώμα της 51άχρονης Βασιλικής Καμμένου, δέχτηκε πολλαπλά πλήγματα στη δεξιά πλευρά με τον ιατροδικαστή ωστοσο να μην ειναι σε θεση κατα την αυτοψια να προσδιορίσει πόσες μαχαιριές δέχτηκε το θύμα. Αναμένεται η διενέργεια νεκροψίαε – νεκροτομής.

Ο δράστης του εγκλήματος, κρατιέται στο Β ΤΑ Περιστερίου και αναμένεται η μεταγωγή του στον Εισαγγελέα.