Περιστέρι: Έγκλειστος φυλακών πηγε να θεωρήσει το ΦΠ της άδειας και συνελήφθη για ληστείες που είχε διαπράξει

Συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Δυτικής Αττικής, για ληστείες σε καταστήματα στο Περιστέρι και στο Αιγάλεω.

Πήγαινε στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής, προκειμένου να θεωρήσει το Φύλλο Πορείας της Άδειας του, καθώς ειναι έγκλειστος σε κατάστημα κράτησης, όπου εκτίει ποινή κάθειρξης για ληστείες, και τις ανωτέρω ληστείες τις διέπραξε κατά τη διάρκεια χορηγηθείσας αδείας, όταν οι Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Δυτικής Αττικής, προχωρησαν στη συλληψή του, καθώς ειχαν εξακρινώσει τα στοιχεία του, ως δράστη ληστειών που διαπράχθηκαν τις τελευταίες μέρες σε ζαχαροπλαστεία και φαρμακεία στην ευρύτερη περιοχή Περιστερίου και Αιγάλεω.

Μέχρι στιγμής, εξιχνιάσθηκαν 3 περιπτώσεις ληστειών στο Περιστέρι και στο Αιγάλεω

Οπως εξακριβώθηκε,  ο 44άχρονος εισέρχονταν στα καταστήματα είτε μεταμφιεσμένος με περούκα είτε φορώντας καπέλο και γυαλιά και προσποιούμενος αρχικά τον πελάτη προέβαινε σε μικρές συναλλαγές. Αφού επιβεβαίωνε ότι δεν υπάρχει πελάτης στο κατάστημα, με την απειλή πιστολιού, ακινητοποιούσε τους υπαλλήλους και αποσπούσε χρήματα από το ταμείο.

Από τις έρευνες σε όχημα που χρησιμοποιούσε καθώς και σε δύο οικίες, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν περούκες και είδη ρουχισμού που φορούσε κατά τη διάρκεια των ληστειών.

Ο συλληφθείς, οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.