Περιστέρι: Απολογείται ο λαθρομετανάστης από το Πακιστάν δολοφόνος της 17χρονης Νικολέτας- Με ποινικό παρελθόν και εμπλοκή σε εμπορία ναρκωτικών

Ενώπιον του Ανακριτή αναμένεται να απολογηθεί ο  22χρονος λαθρομετανάστης από το Πακιστάν για τη δολοφονίας της 17χρονης συντρόφου του Νικολέτας, στο Περιστέρι

Μετά την προθεσμία που ζήτησε κι έλαβε ο 22χρονος λαθρομετανάστης από το Πακιστάν, ως καθ’ ομολογίαν δολοφόνος πρόκειται (08/08) να βρεθεί ενώπιον του 25ου Τακτικού Ανακριτή για να απολογηθεί αντιμέτωπος με βαρύ κατηγορητήριο, για το κακούργημα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση που τελέστηκε σε ήρεμη ψυχική κατάσταση.

Από τις διασταυρώσεις των στοιχείων που φέρεται να είχε δηλώσει ο ίδιος στις Αστυνομικές Αρχές, προκύπτει ότι  δε φέρει έγγραφα για την νόμιμη παραμονή του στη χώρα, ο ίδιος είχε απασχολήσει για υποθέσει ναρκωτικών και σε συλλήψεις του είχε δηλώσει δύο διαφορετικά ονόματα και τρεις διαφορετικές ημερομηνίες γέννησης. Ενώ όπως επισημαίνουν οι Αστυνομικές Αρχές, η διαφυγή του Πακιστανού λαθρομετανάστη με δουλεμπορικό δίκτυο, είναι ενδεικτικό της διασύνδεσής του σε παράνομες πράξεις.

Ο 22χρονος λαθρομετανάστης από το Πακιστάν, είχε καταθέσει δυο αιτήσεις παροχής ασύλου, με διαφορετικά ονόματα, οι οποίες εκκρεμούν καθώς δεν υποβλήθηκαν ολοκληρωμένοι φάκελοι.

Σε στοιχεία τα οποία είχε δηλώσει ο 22χρονος Πακιστανός λαθρομετανάστης, δήλωσε το όνομα Munasif Ashan, με ημερομηνία γέννησης 23 Ιουλίου 2001. Σε άλλη εγγραφή δηλώνει Hasan Hasan με ημερομηνία γέννησης 01/01/1999. Σε τρίτη δήλωση στοιχείων εμφανίζεται ως Μanashif Ashan με ημερομηνία γέννησης 01/01/2001. Ενώ σε άλλη σύλληψή του είχε αλλάξει το μητρώνυμο ενώ σε όλες τις εγγραφές είχε δηλώσει διαφορετικά πατρώνυμα ενώ διατηρούσε την  υπηκοότητα του Πακισταν.

Για τις Ελληνικές Αρχές, σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες σχετικά με τις “δραστηριότητες” του 22χρονου Πακιστανού λαθρομετανάστης στη Ελλάδα, ενώ για τον προσδιορισμό των προσώπων που του παρείχαν συνδρομή σε απόκρυψη και για την παράνομη έξοδό του από τη χώρα, διεξάγεται παράλληλη έρευνα .