Περιστέρι: Αναζητά μάρτυρες στο σοβαρό τροχαίο του πατέρα του (ΦΩΤΟ)

Έκκληση για να αποσαφηνιστούν οι συνθήκες στο σοβαρό τροχαίο του πατέρα του ο οποίος νοσηλεύεται διασωληνωμένος σε καταστολή

“Παρακαλώ όπως βοηθήσετε όποιος είδε ή γνωρίζει κάτι , ο πατέρας μου βρίσκεται διασωληνωμένος σε καταστολή λόγω τροχαίου.
Την Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2020 και ώρα 16:20 στο Περιστέρι , στην διασταύρωση οδών Ελ.Βενιζέλου και Κωνσταντινουπόλεως ο πατέρας μου (με πράσινα βέλη) κινούταν με μηχανάκι από την Ελ.Βενιζέλου. Με πράσινο σηματοδότη πέρασε απέναντι στη συνέχεια της Ελ.Βενιζέλου (μετονομάζεται σε Ηρακλέους).

Αυτοκίνητο Citroen C2 (κόκκινα βέλη) με κίνηση από Μπουρνάζι, προς τη Λ.Θηβών, παραβίασε τον ερυθρό σηματοδότη επι της Κωνσταντινουπόλεως και παρέσυρε τον πατέρα μου με το μηχανάκι του, με αποτέλεσμα κατά την πτώση του να τραυματισθεί σοβαρά.

,Ο οδηγός του αυτοκινήτου παρέμεινε στο ατύχημα, ωστόσο αναζητούμε μάρτυρες του τροχαίου ώστε να προσδιορισθούν οι ακριβείς συνθήκες του σοβαρού ατυχήματος . Παράκληση όποιος γνωρίζει σχετικά να επικοινωνήσει”, αναφέρει ο γιος του τραυματία.