“Περιπολικά κινούνται στην Διεύθυνση μας με εντολές ειδικού σκοπού και πλήρωμα τον Αξιωματικό Υπηρεσίας και το σκοπό”

Την κατάσταση στα Τμήματα της Διεύθυνσης Αστυνομίας Δυτικής Αττικής, με τον Αξιωματικό Υπηρεσίας και το σκοπό σε “πλασματικες” περιπολία με υπηρεσιακά οχήματα στον τομέα, καταγγέλλει ένστολος- συνδικαλιστής

Όπως καταγγέλλει ο Νίκος Τζιμας, Α’ Αντιπρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Δυτικής Αττικής, αντιπρόσωπος της ΠΟΑΣΥ, «Αυτά δεν γίνονται ούτε στο σινεμά. Πίστευα ότι όλα τα είχαμε δει όμως ομολογώ ότι έπεσα έξω.

Στην Διεύθυνση Αστυνομίας Δυτικής Αττικής κατά τις νυχτερινές ώρες περιπολούν περιπολικά “φαντάσματα” και αυτό γιατί το πλήρωμα τους είναι ο Αξιωματικός Υπηρεσίας και ο σκοπός του εκάστοτε αστυνομικού τμήματος.

Ομολογώ ότι δεν μπορούσα να φανταστώ τέτοια εξαπάτηση όμως πιστεύω ούτε και ο πιο διεστραμμένος εγκέφαλος σεναριογράφου δεν θα μπορούσε να σκεφτεί κάτι τέτοιο. Όμως πάμε τώρα στα σοβαρά.

Περιπολικά κινούνται στην Διεύθυνση μας με ειδικές εντολές- ειδικού σκοπού- και το πλήρωμα τους είναι ο Αξιωματικός Υπηρεσίας και ο σκοπός. Αναρωτιέμαι αυτός που το σκέφτηκε πέρασε από το μυαλό του ότι αυτή η απάτη θα έχει και συνέπειες;

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Δυτικής Αττικής με ανακοίνωση της και έγγραφο της προς τον κύριο Υπουργό γνωστοποιεί την εν λόγω απάτη. Ενδιαφέρον θα έχει ποια θα είναι η αντίδραση του Αρχηγείου και του Υπουργείου».