Περιορισμό στις άσκοπες μετακινήσεις από τις 22:00 Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά

Περιορισμοί στην κυκλοφορία και την περίοδο των εορτών, σύμφωνα με τις ανακοινώσει του Κυβερνητικού Εκπροσώπου, στην καθιερωμένη ενημέρωση τον Πολιτικών Συντακτών

Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά χωρίς .. ρεβεγιόν με την κυκλοφορία να παρατείνεται κατά μία ώρα από 22:00 έως τις 05:00 πρωί της επόμενης ημέρες, σε εφαρμογή των μέτρων περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού.

Όπως ανέφερε (11/12) ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, για το διάστημα και μέχρι και τις 7 Ιανουαρίου 2021, θα ισχύουν οι μετακινήσεις με sms στο 13033 .

Click Away με τον κωδικό 2

Επίσης για τις εορτές των Χριστουγέννων, τα ψώνια θα μπορούν να γίνουν με ηλεκτρονική προπαραγγελία με πληρωμή και παραλαβή από το κατάστημα “click away”, λόγω των μέτρων που παραμένουν σε ισχύ. όπως προανήγγειλε επίσης ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος . Ενώ αυστηρές συστάσεις προς του καταναλωτές για τήρηση των μέτρων κατά την περίοδο των Χριστουγέννων, απεύθυνε ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης . Διεμήνυσε δε, ότι ο πελάτης θα πρέπει να φέρει ηλεκτρονική απόδειξη πληρωμής κατά τη μεταφορά του στο κατάστημα, ενώ θα επιτρέπεται μόνο ένα άτομο για την παραλαβή.

Οι αγορές με προπληρωμή σε ηλεκτρονική παραγγελία και παραλαβή από το κατάστημα “click away” έχε έναρξη εφαρμογής για τις επιχειρήσεις από την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2020.