“Περηφανος για την πορεια μου, και νιωθω λυτρωση οτι δεν θα συνεχισω με υπηρεσιακους “νάνους””

Με μία αξιοσημείωτη και σιωπηλή πορεία, παρά τα υπηρεσιακά του επιτεύγματα, κρίθηκε από το Συμβούλιο Κρίσεων “ευδοκίμως τερματίσας” τη σταδιοδρομία του. Στο μήνυμά του δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει όσους συνάντησε στη.. μοναχική υπηρεσιακή πορεία του, με αιχμές.  *

“Ένα μεγάλο ευχαριστω πρωτα στην οικογενεια μου, στους καλούς κι αξιους συναδελφους, οι οποιοι διαχρονικά με στηριξαν στην υπηρεσιακη μου διαδρομή. Κριτηριο στην πορεια μου ηταν η αγαπη για την Ελλαδα μας, για τους ανθρωπους της, και μαλιστα αυτων που δεν ηταν στην επιφανεια.

Ειμαι περηφανος για την πορεια μου (μοναχικη πολλες φορες) και νιωθω λυτρωση οτι δεν θα συνεχισω με υπηρεσιακους “νάνους”.
Ελπιζω μια καλυτερη μερα να ερθει συντομα στη χωρα μας, οπου το αυτονοητο θα ειναι πραγματικοτητα και να σημανει το τελος της μετριοκρατιας.
Η ευχη μου στους νεους συναδελφους ειναι να αγαπουν τη γνωση, τον συνανθρωπο και να συνεχισουν δυνατα και να μην ανεχονται παρακμιακα φαινομενα και λογικες!!! η ζωη συνεχιζεται…..!!!” ανέφερε ο εα Ταξίαρχος της ΕΛ.ΑΣ , Γιώργος Παπαπροδρομου.