Πέραμα: Φωτιά σε ιπτάμενο δελφίνι σε συντήρησε στη ναυπηγοεπισκευαστική

Πυρκαγιά ξέσπασε σε ιπτάμενο δελφίνι στη ναυπηγοεπισκευαστική ζώνη του Περάματος.

ΙΠΤΑΜΕΝΟ ΔΕΛΦΙΝΙ ΦΩΤΙΑ_Ε9_ΠΕΙΡΑΙΑ

UPDATED (24/05-1054) Συμφωνα με την ενημερωση του ΠΣ, “Υπό μερικό έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά στο πλοίο, στη ναυπηγοεπισκευαστική ζώνη Περάματος.

Σε εξέλικη (24/05-10.30) πυργαγιά σε ιπτάμενο δελφίνι σε διαδικασία συντήρησης στη ναυπηγοεπισκευαστική ζώνη Περάματος, υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες. Συμφωνα με επίσημη ενημέρωση από το ΠΣ, δεν υπάρχουν άτομα στο εσωτερικό του ή εγκλωβισμένοι.

Στο έργο κατάσβεσης της φωτιάς επιχειρούν 20 Πυροσβέστες με 6 οχήματα, κι ένα πυροσβεστικό πλοιάριο

Αμεσα στο σημείο που εκδηλώθηκε η πυρκαγιά μετέβη και ο Διοικητής του ΠΣ Πειραια, Γιάννη Σταμούλης, ο οποίος συντόνιζε την επιχείρηση. Ωρες αργότερα ο Αξιωματικός του ΠΣ σχολίασε για την επιχειρησιακή ανταπόκτιση και παρέμβαση στο έργο κατάσβεσης της φωτιάς:

ΙΠΤΑΜΕΝΟ ΔΕΛΦΙΝΙ ΦΩΤΙΑ_Ε9_ΠΕΙΡΑΙΑ_ΣΤΑΜΟΥΛΗΣ

“Και τα χειρότερα τα προλάβαμε. Οι πυροσβεστικές δυνάμεις του μεγάλου Λιμανιού, στη ζώνη του Περάματος, περιορίσαμε άμεσα τη πυρκαγιά στο σκάφος που εκδηλώθηκε και προλάβαμε την επέκταση στο “εύφλεκτο περιβάλλον”. Ταχύτητα αποτελεσματικότητα και κυρίως χρήση των επίγειων δυνάμεων και του πυροσβεστικού πλοιάριου “ΚΑΡΑΒΑΣΙΛΗΣ”. Αξιοσημείωτο είναι παρόμοιο συμβάν είχαμε περιγράψει σε σενάριο άσκησης που είχε πραγματοποιηθεί πριν λίγες μέρες σε άλλο ναυπηγικό χώρο πάλι στο Πέραμα. Ευχαριστίες στους συναδέλφους του Λιμενικού, της ΕΛ.ΑΣ. και στο Γιάννης Λαγουδάκης – Δήμαρχο Περάματος που ως συνήθως βρέθηκε δίπλα μας με την “διοικητική υποστήριξη””, ανέφερε ο Διοικητής του ΠΣ Πειραια, Γιάννης Σταμούλης.