Πέραμα: Ένοπλο μεταξυ κακοποιών Ρομά και Αστυνομικών- Νεκρός ο οδηγός του οχήματος των δραστών, τραυματίες Αστυνομικοί

Αναζητείται ένας από τους τρεις Ρομα δράστες της ένοπλης συμπλοκής με πληρώματα της ΔΙ.ΑΣ Πειραιά, μετά από αγνόηση σε σήμα για έλεγχο, ακολούθησε καταδίωξη και σύλληψη ενός τραυματία Ρομά ενώ ο οδηγός του οχήματος κατέληξε νεκρός

Στη συμβολή των οδών Φρίξου και Ιωνίας στο Πέραμα, κατέληξε σε ένοπλη συμπλοκή νεκρός ένας από τους τρεις δράστες Ρομα επιβαίνοντες σε όχημα, ο οδηγός του οποίου αγνόησε σήμα για έλεγχο ενώ οι δύο συνεργοί του, ο ένας συνελήφθη τραυματίας και ο έτερος διαφεύγει και αναζητείται.

Απο το σημείο κλιμάκιο της ΔΕΕ περισυνέλλεξε 38 κάλυκες

Πλήρωμα της ΔΙ.ΑΣ εντόπισαν (22/10-23.45) στη Λεωφόρο Θηβών λευκό όχημα, το οποίο κρίθηκε ύποπτο και έκαναν σήμα στον οδηγό για έλεγχο. Ωστόσο ανέπτυξε ταχύτητα και ακολούθησε καταδίωξη διαμέσου της Λ.Θηβών, συνεχίστηκε στο Χαϊδάρι, μέχρι τη συμβολή της Φρίξου με την Ιωνίας στο Πέραμα.

Στην προσπάθεια του Ρομά οδηγού του οχήματος να διαφυγει εμβόλισε το υπηρεσιακό δίκυκλο της ΔΙΑΣ, με τους επιβαίνοντες αστυνομικούς, να τραυματίζονται κατα την πτώση τους. Ενώ ήταν σε εξέλιξη η καταδίωξη, οι αστυνομικοί ενήργησαν πυρά και έπληξαν τραυματίζοντας σοβαρά τον οδηγό του οχήματος ο οποίος υπέκυψε στα τραύματά του. Ο έτερος συνεργός τραυματίστηκε στο χέρι, ενώ ο τρίτος από τους επιβαίνοντες στο όχημα διέφυγε και αναζητείται.

Συνολικά έξι αστυνομικοί τραυματίσθηκαν εκ τω οποίων δύο πιο σοβαρά και τέσσερα μέλη πληρωμάτων που συμμετείχαν στην καταδίωξη, μεταφέρθηκαν στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο.

Στο σημείο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ παρέλαβε τους τραυματίες ενώ για το ένοπλο επεισόδιο διενεργείται προανάκριση.