Πένθος στο ΠΣ- Κατέληξε Πυροσβέστης της Περιφέρειας Αττικής

Πένθος στο ΠΣ, στην αναγγελία θανάτου Πυροσβέστη ο οποίος υπηρετούσε στις Υπηρεσίες της Περιφέρειας Αττικής και ήταν ενεργός δημότης

Ο αιφνίδιος θάνατος του Πυροσβέστη Γιάννη Κούτλα, προκάλεσε θλίψη σε όσους τον γνώρισαν και συνεργάστηκαν μαζί του. Ενεργός πολίτης και στα κοινού του Δήμου Ζωγράφου, είχε συμμετοχή στην τοπική αυτοδιοίκηση, με τον αναπληρωτή Δημάρχου,  Αντιδήμαρχο Οικονομικών του Δήμου Ζωγράφου, Θόδωρο Μετικαρίδη, να εκδίδει συλλυπητήρια ανακοίνωση.

«Έφυγε από κοντά μας ο Γιάννης Κούτλας, ο φίλος, ο συνεργάτης με μεγάλη προσφορά στα κοινά του Δήμου μας. Πάντα κοντά στα προβλήματα με τεράστιο ενδιαφέρον για τον συνάνθρωπο, μακριά από ιδιοτέλειες. Ο ξαφνικός θάνατος του, μας γέμισε θλίψη. Δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι δεν είναι πια μαζί μας. Καλό ταξίδι Αδελφέ, Καλό Παράδεισο.»

Ανακοίνωση εξέδωσε και η πρωτοβάθμια συνδικαλιστική εκπροσώπηση των Πυροσβεστών, στην οποία αναφέρουν, «Η Ένωση Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Περιφέρειας Αττικής αποχαιρετά τον φίλο και συνάδελφο Κούτλα Ιωάννη και εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του. Καλό ταξίδι φίλε Γιάννη.»