Πένθος στη ΔΙ.ΑΣ.- Κατέληξε στη ΜΕΘ Αστυφύλακας μετά από πεντάμηνη νοσηλεία συνεπεια τροχαίου

Δεν τα κατάφερε ο αστυφύλακας της ΔΙΑΣ, Υποδιεύθυνσης Βορειοανατολικής Αττικής, ο οποίος παρέμενε σε μακρά νοσηλεία μετά από τροχαίο εκτός υπηρεσίας με το ιδιωτικό του δίκυκλο

Το ξημέρωμα (02.20πμ) της Παρασκευής 16 Σεπτεμβρίου 2022, ο αστυφύλακας της ΔΙΑΣ Γιάννης Κουκουβίνος, βρισκόταν εκτός υπηρεσίας, κι επέστρεφε με το ιδιωτικό του scooter (50cc) στο διαμέρισμά του.

Επί της Π. Ράλλη, με κατεύθυνση προς το Κουκάκι, στο ύψος του καταστήματος επίπλων, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, έχασε τον έλεγχο του μικρού κυβισμού δικύκλου με αποτέλεσμα να πέσει στη δεξιά πλευρά του δρόμου, μισό μέτρο πριν το πεζοδρόμιο.

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ παρέλαβε (16/09  2022- 02.40πμ) τον τραυματία αστυφύλακα και τον μετέφερε σε Νοσοκομείο, καθώς έφερε σοβαρά τραύματα στο κεφάλι και στο σώμα του. Εσπευσμένα εισήχθη στο χειρουργείο, και ακολούθως στη ΜΕΘ.

Κατ την αυτοψία στο σημείο του τροχαίου, δεν εντοπίσθηκαν ίχνη “συρσίματος” της μοτοσυκλέτας στο οδόστρωμα, με την εκτίμηση ότι η πτώση του ήταν ακαριαία. Ενώ ερωτήματα προκύπτουν στο ενδεχόμενο εμπλοκής ετερου τροχοφόρου ο οδηγός του οποίου να εγκατέλειψε και αποχώρησε από το σημείο.

Ο αστυφύλακας με καταγωγή από τη Θεσσαλονίκη, γεννήθηκε το 1987 και υπηρετούσε στην Ομάδα ΔΙ.ΑΣ. Βορειοανατολικής Αττικής. Το πρόγευμα της Δευτέρας (06/02) υπέκυψε στα τραύματα του, συνεπεια του τροχαίου, στο οποίο ενεπλάκη.

Η κηδεία του αστυφύλακας  της ΔΙΑΣ Γιάννη Κουκουβίνος, θα τελεστεί (08/02)  στις 15:00, στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής, στην ιδιαίτερη πατρίδα του στο Τρίλοφο Θεσσαλονίκης,