Πειραιάς: Συνέλαβαν διαρρήκτες οχημάτων σε παράνομο συνεργείο- Κατασχέθηκαν πέντε πολυτελή οχήματα για τα οποία είχε δηλωθεί κλοπή

Έκλεβαν πολυτελή οχήματα,  παραποιούσαν τα στοιχεία τους και τα διέθεταν στην παράνομη αγορά είτε ακέραια είτε ως ανταλλακτικά

Η έξοδος άνδρα από υπόγειο γκαράζ προκάλεσε την προσοχή του επικεφαλής της της ΔΙ.ΑΣ. Πειραιά (06/02-10:15), κατα τη διάρκεια ελέγχου από κοινού με τον οδηγό του σε ανασφάλιστο όχημα επί της οδού Γούναρη στο Ρέντη. Το οπτικό πεδίο του επικεφαλής της ΔΙΑΣ διέκρινε στο εσωτερικό του γκαράζ  ανταλακτικά και οχήματα,  χωρίς να προκύπτουν ενδείξεις για χρήση χώρου ως συνεργείο.

Άμεσα ενημέρωσε το Κέντρο της Άμεσης Δράσης για ενίσχυση και στο χώρο μετέβη πλήρωμα της ΔΙΑΣ Ρέντη. Μέσα στο γκαράζ κατασχέθηκαν πέντε πολυτελή αυτοκίνητα, εκ των οποίων για τα τρία είχε δηλωθεί κλοπή ενω από τα δυο είχαν “ξύσει” τους αριθμούς των πλαισίων τους, καθώς επίσης κινητήρες οχημάτων και ανταλλακτικά.

Στο πλαίσιο της αστυνομικής επιχείρησης συνελήφθησαν τρία άτομα, εκ των οποίων ένας ομογενής απο το Καζακστάν, και οδηγήθηκαν στην Ασφάλεια.

Σύμφωνα με Αστυνομικές πηγές πρόκειται για μέλη κυκλώματος που διέπρατταν κλοπές και διέθεταν στη συνέχεια τα πολυτελή οχημάτα με παραποιημένα στοιχεία στην αγορά, με την έρευνα να βρίσκεται σε εξέλιξη. Οι συλληφθέντες παραπέμφθηκαν στον Εισαγγελέα Πειραιά.