Πειραιάς: Πυρκαγιά σε εγκαταλελειμμένο οίκημα- Κυκλοφοριακή ανάσχεση και αναστάτωση

Στο έργο κατάσβεσης πυρκαγιάς σε εγκαταλελειμμένο οίκημα σε κατοικημένη περιοχή, επιχειρεί η Πυροσβεστική Υπηρεσία ενώ εκτροπές στην ροή της κυκλοφορίας πραγματοποιεί η Τροχαία

(21/04-19.19) Ολοκληρώθηκε η κατάσβεση  της φωτιάς στο ισόγειο διώροφο εγκαταλελειμμένο οίκημα.

Το εγκαταλελειμμένο οίκημα στη συμβολή των οδών Δεληγιώργη και Ομηρίδου Σκυλίτση, στον Πειραιά, τυλίχθηκε στις φλόγες (21/04-14.00) Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες δεν υπάρχει αναφορά για τα ακριβή αίτια εκδήλωσης της φωτιάς στο ισόγειο του διώροφου κτηρίου. Μαρτυρίες αναφέρουν ότι δεν υπάρχουν εγκλωβισμένα άτομα στο εσωτερικό του οικήματος, ωστόσο από την Πυροσβεστική διενεργείται έλεγχος στο ενδεχόμενο να υπάρχει στο εσωτερικό του, ανθρώπινη παρουσία.

Στο σημείο μετέβησαν και επιχειρούν στο έργο της κατάσβεσης με πέντε πυροσβεστικά οχήματα, δεκατρείς Πυροσβέστες. Εξαιτίας της φωτιάς, στην παραλιακή Λεωφόρο Ποσειδώνος στο ρεύμα προς Πειραιά και στους δρόμους περιμετρικά του κτηρίου, επικρατεί κυκλοφορική ανάσχεση, με την Τροχαία να ενεργεί εκτροπές ενώ διακοπές κυκλοφορίας έχουν πραγματοποιηθεί στις οδούς περιμετρικά του κτηρίου, για την ασφάλεια οδηγών και πεζών. Κυκλοφορική ανάσχεση και επί της Εθνικής Οδού, στο ρεύμα προς Λαμία.

Πρόκειται για το εγκαταλελειμμένο κτίριο, δίπλα στον Οίκο Ναύτου, στο κέντρο του Πειραιά, στο οποίο είχε εκδηλωθεί φωτιά (03/01 2020), και έχει καθυστερήσει η έναρξη λειτουργίας του τραμ στον Πειραιά.