Πειραιάς: Προσέγγισε ανήλικη για ικανοποίηση γενετήσιων ορμών του, παρουσιάστηκε ο πατέρας της και συνελήφθη με ερωτικά βοηθήματα στην τσάντα του

Προσέγγισε διαδικτυακά ανήλικη με πρόθεση να προβεί σε πράξεις ικανοποίησης των γενετήσιων ορμών του, παρενέβη ο πατέρας της, και συνελήφθη με ερωτικά βοηθήματα στην τσάντα του

Κάτοικος Πατράς ο 43χρονος, χρησιμοποιώντας εφαρμογή κοινωνικής δικτύωσης, κατάφερε να αποκτήσει επαφή με ανήλικη με σκοπό την ικανοποίηση των γενετήσιων ορμών του.

Η ανήλικη ενημέρωσε τον πατέρα της, ο οποίος από τους λογαριασμούς της κόρης του, ανταποκριθηκε στην επικοινωνία του 43χρονου και κανόνισε συνάντηση σε οικία στην περιοχή του Πειραιά. Παράλληλα ο πατερας της ανήλικης επικοινώνησε με την Ασφάλεια Κερατσινίου Δραπετσώνας οι οποίοι επιτηρούσαν το χώρο. Κατα την άφιξη του 43χρονου τον δέσμευσαν και προχώρησαν σε σύλληψη.

Στην κατοχή του 43χρονου συνελήφθη και κατασχέθηκε σακίδιο πλάτης στο οποίο μετέφερε ερωτικά βοηθήματα – εξαρτήματα, καθώς και συσκευή αποθήκευσης δεδομένων (usb stick) κατά την εξέταση της οποίας διαπιστώθηκε οτι είχε αποθηκεύσει στιγμιότυπα από τις συνομιλίες με την ανήλικη, φωτογραφίες και βίντεο άσεμνου περιεχομένου.

Από το Τμήμα Ασφαλείας Κερατσινίου – Δραπετσώνας συνελήφθη, ο 43χρονος, κατηγορούμενος για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, πορνογραφία ανηλίκων και προσέλκυση παιδιών για γενετήσιους λόγους.

Σε συνεργασία με την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πατρών στην οικία και στο όχημά του 43χρονου, μεταξύ άλλων, κατασχέθηκαν συσκευές αποθήκευσης ψηφιακών δεδομένων με υλικό πορνογραφίας μεταξύτων οποίων με ανήλικους. Τα κατασχεμένα ως πειστήρια απεστάλησαν στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για εξέταση.

Ο 43χρονος μετηχθη στον Εισαγγελέα, παραπέμφθηκε σε Ανακριτή και φέρεται να υποστήριξε οτι «Τους τελευταίους μήνες προσέγγιζα μέσω Διαδικτύου, και κυρίως μέσω Instagram, γυναίκες και ανήλικα κορίτσια, για να ικανοποιώ τις γενετήσιες ορμές μου».

Μετά την απολογία του κρίθηκε προφυλακιστέος απο κοινού με απόφαση Εισαγγελέα και Ανακριτή για τις φυλακές της Τρίπολης.