ΠΕΙΡΑΙΑΣ : Προφυλακιστεος ο Armben Bako τι υποστήριξε ο αυτοκινητιστής που τον μετέφερε.

Ομόφωνη γνώμη Ανακριτή και της Εισαγγελέως Πειραιά προφυλακιστέος ο 31 ετών Αλβανός Armben Bako.

image

Χωρίς δικηγόρο οδηγήθηκε στα Δικαστήρια του Πειραιά,  μετά την προθεσμία που έλαβε (27/11) ο Αλβανός Armben Bako.
Σε βάρος του Αλβανού είχε ασκηθεί ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας με πρόθεση κατά συρροή, διακεκριμένη περίπτωση οπλοφορίας και οπλοχρησία.
Σύμφωνα με Δικαστικές πηγές, ο Αλβανός, για τον οποίο οι Αστυνομικοί επιδιόρθωση ψυχωσικό, με σύνδρομα καταπίεσης, παρουσιάστηκε ενώπιον των Δικαστικών Λειτουργών με χαμηλωμένο βλέμμα και χωρίς να μιλάει. Ενώ πάρα τις έρευνες, τα kalashnikov που είχε στην κατοχή του, δεν εντοπίσθηκαν, στο σημείο όπου υπέδειξε, ενισχύοντας το ενδεχόμενο να μην το απέρριψε στο Μικρολίμανο. Όπως διαπιστώθηκε, εγκατέλειψε το Μικρολίμανο με ταξί.
Σύμφωνα με τον συνήγορο του οδηγού ταξί, Τάκη Δοροβίτση, πρόκειται για 50χρονο οικογενειάρχη, πατέρα δύο παιδιών, ο οποίος δεν εμπλέκεται στην υπόθεση.
Όπως φερρτσι να υποστήριξε στην κατάθεσή του ο 50χρονος, ήταν φοβισμένος και δεν εμφανίστηκε νωρίτερα στην Αστυνομία, καθώς ο Αλβανός πιστολέρο είχε τον αριθμό του κινητού του και φοβόταν για την ασφάλεια της οικογένειας του.
Ο 50χρονος ταξιτζής, στην κατάθεσή του, φέρεται να υποστηρίζει τα ξημερώματα του Σαββάτου (22/11) διερχόμενο από το Μικρολίμανο είδε στο σκοτάδι ένα άτομο να σηκώνει το χέρι και σταμάτησε. “Ο Αλβανός, μπήκε στη θέση του συνοδηγού, μου έβαλε το kalashnikov στα πλευρά και μου είπε, «Προχώρα μ… είμαι κακοποιός». Μου ζήτησε να τον πάω στην Κυψέλη.Σε όλη τη διαδρομή μιλούσε ασυνάρτητα και με έβριζε συνέχεια, μου έλεγε “μ… θα σε γ… μη με κοιτάς, πήγαινέ με εκεί που σου είπα.” Τα είχα χαμένα. Οταν διασταυρώθηκα με το ΤΑΞΙ με δυο περιπολικά που είχαν κατεύθυνση προς το μπαρ στο Μικρολίμανο, φοβήθηκα για τη ζωή μου. Στο ύψος της Ευελπίδων, προς στον Αρειο Πάγο μου είπε “αφησέ με εκεί που σου είπα και θα πάρω άλλο ταξί.” Το ταξίμετρο γράφει 22,50 ευρώ και ο Αλβανός κακοποιός μου έδωσε 30 ευρώ. Πριν φύγει, ζήτησε να του δώσω τον αριθμό του κινητού μου και μού είπε: «Ξέρεις τι σημαίνει αυτό τώρα» Του το έγραψα σε ένα χαρτί,το πήρε και έφυγε. Δεν είδα με τι έφυγε απο εκεί, ήμουν πολύ ταραγμένος. ” φέρεται να έχει καταθέσει ο οδηγός στην Αστυνομία.
Ο συνήγορος του υποστήριξε, ότι την Τετάρτη(15/11) επικοινωνησε μαζιντου ο 50χρονος αυτοκινητιστής και τον συνόδευσε στη ΓΑΔΑ όπου κατέθεσαν για την υπόθεση.

Νάντια Αλεξίου- NantiaReport