ΠΕΙΡΑΙΑΣ : Νεκρή στη φωτιά, ενώ άναβε καντήλι στο διαμέρισμά της, ύστερα από εντριβή με οινόπνευμα.

Εντοπισθηκε νεκρή (29/11-07.30) με σοβαρά εγκαύματα στα χέρια και το πρόσωπο, και εσωτερικά εγκαύματα, τα οποία προκάλεσαν τον θάνατό της. Σύμφωνα με εκτιμήσεις του Ανακριτικού τμήματος του Πυροσβεστικού Σώματος, η 60χρονη, τυλίχθηκε στις φλόγες όταν επιχείρησε να ανάψει το καντήλι, μετα την εντριβή με οινόπνευμα για κρύωμα που την ταλαιπωρούσε.
Σε δυστύχημα,  εκτιμάται ότι οφείλεται ο φρικτός θάνατος 60χρονης,  η οποία εντοπίσθηκε μέσα στο σπίτι της, έπειτα από εκδήλωση μικρής έκτασης φωτιάς που ξέσπασε τα ξημερώματα του Σαββάτου ( 29/11-07.30 ).
Η φωτιά ξέσπασε στο διαμέρισμα του 4ου ορόφου πολυκατοικίας στην οδό Καλλικράτιδας στα Ταμπούρια του Πειραιά. Την 60χρονη γυναίκα, ταλαιπωρούσε κρύωμα και είχε κάνει εντριβή με οινόπνευμα. Και στη συνέχεια -συμφωνα με πληροφοριες- πήγε να ανάψει το καντίλι του σπιτιού, όταν  ενδεχομένως απο σπίθα η μπλούζα της τυλίχθηκε στις φλόγες.
Ο 66χρονος σύζυγός της που βρισκόταν στο υπνοδωμάτιο, και η αδερφή της, η οποία διαμένει στην ίδια πολυκατοικία, έσβησαν τη φωτιά,  και τύλιξαν με κουβέρτα την 60χρονη.
Στο σημείο κλήθηκαν και μετέβησαν οκτώ πυροσβέστες με τρία οχήματα, ωστόσο η φωτιά κατασβέσθη προ αφίξεως των οχημάτων,  με τους Πυροσβεστικούς Υπαλλήλους να περιορίζονται στη συλλογή στοιχείων προκειμένου να εξακριβωθούν τα ακριβή αίτια εκδήλωσης της φωτιάς που προκάλεσε το θάνατο της 60χρονης.  αιτία της φωτιάς.
Η 60χρονη γυναίκα μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο, όπου οι γιατροί περιορίστηκαν να διαπιστώσουν τον θάνατό της.

Νάντια Αλεξίου- NantiaReport