Πειραιάς: Εμφανίστηκε ο δράστης της ανθρωποκτονίας ανήμερα την Πρωτοχρονιά με θύμα 20άχρονο

Παραδόθηκε ο δράστης της δολοφονίας του 20άχρονου έξω από Club στον Πειραιά.

Με την παρέλευση του αυτοφώρου, ο δραστης της εν ψυχρώ δολοφονίας δι’ασήμαντο αφορμή, του 20αχρονου έξω από Club στον Πειραιά, και ύστερα απο επικοινωνία που ειχαν οι Αρχες, εμφανίστηκε και παραδόθηκε στους Αστυνομικούς της Ασφάλειας Αττικής.

Σύμφωνα με πληροφορίες απο Αστυνομικές πηγές, ο δράσης είναι 30άχρονος από τον Άγιο Δομίνικο, ο οποίος έχει απασχολήσει με προσαγωγες και συλλήψεις. Μέσα στην τελευταία πενταετία έχει κατηγορηθεί, για απόπειρα ανθρωποκτονίας με μαχαίρι, επικίνδυνες σωματικές βλάβες, διακίνηση ναρκωτικών, παράνομη οπλοκατοχή, αντίσταση κατά της Αρχής και απείθεια.

Ωστόσο φίλος του δράστη, φέρεται να υποστήριξε στην κατάθεσή του, ότι η δολοφονία δεν είχε κίνητρο και μια παρεξήγηση προκάλεσε ένταση που οδήγησε στο έγκλημα καθώς και ότι θύμα και δράστης δεν είχαν προηγούμενη γνωριμία.

“Πριν από δύο Σάββατα, η κοπέλα του θύματος, χόρευε με τον αδερφό του μέσα στο μαγαζί με προκλητικό τρόπο. Την ημέρα της δολοφονίας, ο δράστης, καθόταν απ’ έξω από το μαγαζί, λίγο πριν γίνει το συμβάν και τον πέρασε για τον δίδυμο αδερφό του γιατί έμοιαζαν πολύ στο πρόσωπο”, φέρεται να ισχυρίζεται ο φίλος του δράστη, και υποστηρίζει, ότι στην απολογία του, θα αποσαφηνίσει τις λεπτομέρειες της δολοφονίας του 20άχρονου.

Λόγω συνωστισμού στην είσοδο του Club, όπου επέλεξαν να διασκεδάσουν οι δύο παρέες προκλήθηκε αρχικά μεταξύ τους, λεκτικό επεισόδιο, και στη συνέχεια συνεπλάκησαν, με το δράστη να πυροβολεί δύο φορές τον 20άχρονο, και μια βολίδα τον τραυμάτισε θανάσιμα στο στήθος.

Μαρτυρίες αναφέρουν ότι, το θύμα παρατήρησε το δράστη καθώς θεώρησε ότι είχε πειράξει σε προγενέστερο χρόνο την φίλη του, ωστόσο φέρεται η παρεξήγηση να είχε προκύψει με το δίδυμο αδελφό του.

Με τη σε βάρος του ποινική δικογραφία ο δράστης της ανθρωποκτονίας πρόκειται να οδηγηθεί ενώπιον του Εισαγγελέα.