Πειραιάς: Δύο συλλήψεις μελών του “χώρου” για την εμπρηστική επίθεση με μολώτοφ στο Α’ Τμήμα Τροχαίας Πειραιά

Συνελήφθησαν οι δύο προσαχθέντες ως μέλη της ομάδας που πραγματοποίησε την καταδρομική εμπρηστική επίθεση με ρίψεις πέντε μολώτοφ στο κτήριο που στεγάζεται το Α’ Τμήμα Τροχαίας Πειραιά

Σε συλλήψεις μετατράπηκαν οι δύο προσαγωγές νεαρών – ηλικίας 20 ετών και 24χρόνων- για τη συμμετοχή τους στην καταδρομική εμπρηστική επίθεση (14/11-04.15) με ρίψη πέντε μολώτοφ στο κτήριο του Α’ Τμήματος  Τροχαίας Πειραιά. Άμεσα μετά την εμπρηστική επίθεση από αναζητήσεις πληρωμάτων της Άμεσης Δράσης, οι δύο νεαροί προσήχθησαν ως ύποπτοι και προέκυψε η εμπλοκή τους στην ομάδα των εμπρηστών. Πληροφορίες από αστυνομικές πηγές του NantiaReport.gr αποδίδουν τους συλληφθέντες στον αντιεξουσιαστικό χώρο, χωρίς μέχρι τα ξημερώματα να είχαν “απασχολήσει” τις Αρχές με προσαγωγές ή συλλήψεις σε ενέργειες του “χώρου”.

Οι δράστες της καταδρομικής επίθεσης, σύμφωνα με βιντεοληπτικό υλικό που έχει αποτυπώσει την παρουσία τους στο χώρο ήταν τέσσερεις, ενώ από τις πέντε μολώτοφ που απέρριψαν, εξερράγησαν οι τέσσερις – μία περισυνελλέγη ανέπαφη- ενώ από τη φωτιά που ξέσπασε προκλήθηκαν μικρής έκτασης ζημιές σε δυο υπηρεσιακά οχήματα και στη σκοπιά, χωρίς να τραυματιστούν οι Αστυνομικοί που είχαν βάρδια στην Αστυνομική Υπηρεσία.
Την προανάκριση ανέλαβε η Υποδιεύθυνση Κρατικής Ασφάλειας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής. Με την δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους οι δύο συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην αρμόδια Εισαγγελική Αρχή.