Πειραιάς: Διάταξη Δημοσιοποίηση- Συνελήφθη επ’ αυτοφώρω να ασελγεί σε ανήλικα

Σύμφωνα με τη δικογραφία ο 52άχρονος είχε κατηγορηθεί στο παρελθόν για ασέλγεια σε άστεγα ανήλικα

Με Εισαγγελική Διάταξη δημοσιοποίηση στα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες 52άχρονου, ο οποίος συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, κατηγορούμενος για γενετήσιες πράξεις με ανηλίκους.

Πρόκειται για τον ΜΠΕΚΡΗ Ιωάννη του Γεωργίου και της Ελένης, γεννηθέντα την 9-7-1968 στον Πύργο Ηλείας.

Ο 52άχρονος συνελήφθη επ’αυτοφώρω ύστερα από καταγγελία σε βάρος του, καθώς οι κινήσεις του κρίθηκαν ύποπτες απο ευαισθητοποιημένο πολίτη οταν αντιλήφθηκε ότι ασελγούσε σε δυο ανήλικα, μέσα σε ένα άδειο κτίριο στον Πειραιά.

Είχε κατηγορηθεί στο παρελθόν για ασέλγεια σε δυο-  επίσης – άστεγα ανήλικα

Από Αστυνομικές πηγές στο NantiaReport.gr σημειώνεται ότι ο 52άχρονος Ιωάννης Μπέκρης, εμφανιζόταν ως παλαιοπώλης και συλλέκτης σκράπ με την παρουσία του τακτική στο εγκαταλελειμμένο κτίριο στον Πειραιά, το τελευταίο διάστημα.

Κατά την πρόσφατη παρουσία του στο οίκημα του Πειραιά, με τα άστεγα ανήλικα, κλήθηκε η Αστυνομία. Στην είσοδο των Αστυνομικών, ο 52άχρονος Ιωάννης Μπέκρης, συνελήφθη επ’αυτοφώρω με τα δυο ανήλικα να ενεργεί ασελγείς πράξεις.

Οι ανήλικοι παρελήφθησαν από την Υποδιεύθυνση προστασίας ανηλίκων και εξετάσθηκαν από τους ψυχολόγους της Υπηρεσίας ώστε να δώσουν κατάθεση ενω συνελήφθη και ο 52άχρονος.

«Η δημοσιοποίηση της φωτογραφίας, χρονικής διάρκειας μέχρι 24-3-2021, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην άμεση ανάγκη προστασίας της κοινωνικού συνόλου από την εγκληματική του δράση, στην πληρέστερη διερεύνηση τέλεσης και άλλων ομοειδούς βαρύτητας αξιόποινων πράξεων σε βάρος απροσδιόριστου εισέτι αριθμού ανηλίκων παθόντων, καθώς και στην ευχερέστερη ικανοποίηση της ποινικής αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των εγκλημάτων που τέλεσε», ανέφερε σε ανακοίνωση της η ΕΛΑΣ .

Στο πλαίσιο διερεύνησης της δράσης του 52άχρονου, απευθύνεται έκκληση προς τους πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-6476370 της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.