Πειραιάς: Αναφέρεται σε επιθέσεις σε βάρος γυναικών την τελευταία διετία

Τη διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης με Εισαγγελική παραγγελία για τον 29άχρονο, που κατηγορείται για απόπειρες βιασμού σε βάρος γυναικών σε περιοχές του Πειραιά.

Σε βάρος του 29άχρονου,  απαγγέλθηκαν κατηγορίες για απόπειρα βιασμού κατά συρροή, προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας κατά συρροή, εξύβριση και για παράνομη οπλοκατοχή.

Εν τω μεταξύ, καταθέσεις έξι νεαρών γυναικών περιλαμβάνονται στη δικογραφία του 29άχρονου ο οποίος συνελήφθη και εχει αναγωριστεί σε επιθέσεις  που έχει διαπράξει. Ο ίδιος ωστόσο ο κατηγορούμενος υποστηρίζει ότι έχει διαπράξει δεκάδες επιθέσεις την τελευταία διετία .
“Δεν ξέρω τι με έπιανε και τις έκανα. Ξαφνικά θόλωνα, όταν έβλεπα νεαρή κοπέλα, την έβλεπα σεξουαλικά. Τέτοιου είδους επιθέσεις κάνω πολύ καιρό τώρα, ίσως πάνω από δύο χρόνια. Πιστεύω ότι έχω επιτεθεί σε πάνω από πενήντα-εξήντα νεαρές γυναίκες“, υποστηρίζει ο 29άχρονος.
Ο 29άχρονος διατηρεί σχέση με νεαρή κοπέλα, ωωστόσο φέρεται να αποδέχεται τις κατηγορίες και να ομολογεί επιθέσεις για τις οποίες δεν υπάρχουν σχετικές καταγγελίες.

Δεν έκανα κάθε μέρα τέτοιες πράξεις. Προσπαθούσα να συγκρατηθώ. Έχει τύχει να κάνω τέτοιου είδους πράξη δυο φορές μέσα στην ίδια μέρα. Τελευταία φορά έκανα κάτι τέτοιο, αν θυμάμαι καλά, πριν από τρεις μέρες στα βοτσαλάκια, στην Καστέλα“.

Η σύλληψή του 29άχρονου, ακολούθησε καταγγελίες και καταθέσεις, σχετικά με τη δράση του, για επιθέσεις σε ανήλικες ακόμη και σε ασανσέρ. Η δράση του 29άχρονου, ταυτοποιηθηκε  καθώς εντόπιζε στην περιοχή του Πειραιά νεαρές γυναίκες, να κινούνται μόνες τους και αφού τις ακολουθούσε, είτε πεζός είτε οδηγώντας μοτοσικλέτα, μέχρι την είσοδο των πολυκατοικιών όπου διέμεναν, εισερχόταν μαζί τους στο ασανσέρ και με τη χρήση βίας ή απειλών, ασελγούσε σε βάρος τους.

“Είχα έντονη σεξουαλική επιθυμία και ένοιωσα έντονα επίθετικος”, αναφέρει ο ίδιος στην απολογία του.
Ο συνήγορος υπεράσπισής του 29άχρονου, εμμένει ότι ο εντολέας του αντιμετωπίζει πολύ σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα, από τότε που έχασε τον πατέρα του και διέκοψε τη φαρμακευτική αγωγή του. Περιγράφει τον 29άχρονο ως μυθομανή ενω αναφέρεται σε πράξεις που ο ίδιος απολογείται πως δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Με απόφαση Ανακριτή και Εισαγγελέα ο 28άχρονος έχει τεθεί υπό κράτηση μέχρι την ολοκλήρωση της ψυχιατρικής γνωμάτευσης για την κατάστασή του  προκειμένου να κριθεί η ποινική του μεταχείριση.