Πατρών- Πύργου: Εκπαιδευτικοί που επέστρεφαν από το Σχολείο στα Λεχαινά νεκροί σε τροχαίο δυστύχημα

Δύο καθηγητές από το Σχολείο Λεχαινών τα θύματα του τροχαίου δυστυχήματος ενώ επέστρεφαν από το Σχολείο Λεχαινών, όπου υπηρετούσαν

Στην “καρμανιόλα” της Πατρών – Πύργου στο 17ο χιλιόμετρο, στο ύψος των Καμινίων, με κατεύθυνση προς την Πάτραστο Αχαΐας κατέληξαν σε τροχαίο δυστύχημα  ενω επέστρεφαν από το Σχολείο Λεχαινών, όπου υπηρετούσαν ο Φυσικός Δημήτρη Βασιλακόπουλο, 57 οδηγός του αυτοκινήτου και ο Νικόλαος Ρόδη, 51 Μαθηματικός, συνοδηγός του οχήματος.

Τραυματίες ανασύρθηκαν επισηςοι καθηγητές, Χριστίνα Γκουρνέλου, 49 ετών, και Αναστάσιος Μπούσιας, 62 ετών, οι οποίοι επέβαιναν στο ίδιο όχημα και νοσηλεύονται εκτός κινδύνου.

Το όχημα των καθηγητών, εξετράπη της πορείας του κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, έσπασε τα προστατευτικά κιγκλιδώματα της εθνικής οδού, χτύπησε κολώνα της ΔΕΗ και προσγειώθηκε σε παράδρομο. Τους επιβαίνοντες απεγκλώβισε η πυροσβεστική και μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα στο Κέντρο Υγείας της Κάτω Αχαΐας.

Σε ένδειξη πένθους λόγω του θανάτου των δύο καθηγητών του ΓΕΛ Λεχαινών στο τροχαίο δυστύχημα, αύριο Τρίτη (14/01) τα σχολεία όλων των εκπαιδευτικών βαθμίδων (Παιδικοί Σταθμοί, Νηπιαγωγεία, Δημοτικά, Γυμνάσια και Λύκεια) του Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης, θα παραμείνουν κλειστά.