Πάτρα: Σοβαρό ατύχημα για τον εα Αρχηγό του ΠΣ Παναγιώτη Μπάτσο

Σοβαρό ατύχημα για τον πρώην Αρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος Παναγιώτη Μπονάτσο, όταν κατά την εκτέλεση εργασιών υποχώρησε το πατάρι και κατέρρευσε ο πρώτος όροφος εντός κτιρίου.

Σε χειρουργική επέμβαση υπεβλήθη στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας όπου μεταφέρθηκε ο τέως Αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος Παναγιώτης Μπονάτσος. Σύμφωνα με τους γιατρούς φέρει κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και εκδήλωσε αιματωμα που το  οδήγησαν στο χειρουργείο. Τα επόμενα 24ωρα, χαρακτηρίζονται κρίσιμα για την κατάσταση της υγείας του

Νεώτερη ενημέρωση (27/06- 11.50) Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news, τραυματίας ειναι ο εα Αντιστάτηγος του ΠΣ, Παναγιώτη Μπονάτσο, ο οποίος έχει διατελέσει Αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος από τις 21 Οκτωβρίου 2011 μέχρι και τις 16 Νοεμβρίου 2012 οπότε και παραιτήθηκε για προσωπικούς λόγους.

ΠΑΤΡΑ_ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΠΟΝΑΤΣΟΣ_ΑΤΥΧΗΜΑ

 Στη συμβολή της Σωσιπάτρου 6, με την οδό Μαιζώνος, κλήθηκαν να μεταβούν κλιμάκιο της Πυροσβεστικής, ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, και πληρώματα της Αστυνομίας, για κατάρρευση εσωτερικού χώρου (πατάρι) και την πτώση άνδρα από τον 1ο όροφο του οικήματος. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο άνδρας  έκοβε τη σκάλα στο  σπίτι φίλου του οταν υποχώρησε το πατάρι.

ΠΑΤΡΑ_ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΠΟΝΑΤΣΟΣ_ΑΤΥΧΗΜΑ

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ παρέλαβε τον άνδρα τραυματία στο κεφάλι και τον μετέφερε στο Νοσοκομείο του Αγίου Ανδρέα.

__________

* tempo24.news