Πάτρα: Πλήρωμα της ΕΛΑΣ, μετέφερε 15 μηνών αγόρι στο Νοσοκομείο.. κι έλαβαν δημόσια εύσημα|ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ

Ευχαριστήρια επιστολή, απέστειλαν ο παππούς και ο πατέρας ενός αγοριού 15 μηνών, προς το πλήρωμα περιπολικού της ΕΛ.ΑΣ. Οι Αστυνομικοί εν ώρα υπηρεσίας ως προπομπός μερίμνησαν για την έγκαιρη μεταφορά του, σε νοσοκομείο της Πάτρας.

Ολόκληρο το κείμενο της επιστολής:

«Μέσα από την σελίδα σας θα ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΗΝ ΕΛ.ΑΣ. ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΟΥ Ε.Α 23260 ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟ ΠΥΡΓΟΥ-ΠΑΤΡΑΣ για την άμεση ανταπόκριση κατά την μεταφορά του 15 μηνών εγγονού μου το βράδυ της 25ης -11-2015 στις 22.30 στο Καραμανδάνειο νοσοκομείο της Πάτρας ερχόμενος από την Αμαλιάδα πριν την Μανολαδα συνάντησα ένα περιπολικο της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ και ζήτησα την συνδρομή του πληρώματος .
Λόγω των άσχημων καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν την ώρα εκείνη στο οδικό δίκτυο άμεσα το πλήρωμα του περιπολικού με συνόδευσε ανοίγοντας δρόμο και μας πήγαν συνοδεία μέχρι το νοσοκομείο της Πάτρας.
Η προσφορά και η βοήθειά τους ήταν πολύτιμη. Έδωσαν, τον καλύτερο εαυτό τους εξασφαλίζοντας την κατά τον δυνατόν καλύτερη, ασφαλέστερη και ταχύτερη μετακίνηση μας.
Επαγγελματισμός, αίσθημα ευθύνης και σεβασμός στην ανθρώπινη ζωή, είναι μόνο λίγες από τις αρετές που επέδειξαν οι άνδρες αυτοί.

Μετά τιμή και ευγνωμοσύνης,
ΚΑΛΟΣ ΑΛΕΒΙΖΟΣ-ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ

*patratime.gr

Νάντια Αλεξίου- NantiaReport