Πάτρα: Με μολωτοφ μπαράζ εμπρησμών σε ΑΤΜ και στο παράρτημα του Υπουργείου Γεωργίας (Video/ ΦΩΤΟ)

Εμπρηστική επίθεση με μολωτοφ και εύφλεκτο υγρό πραγματοποίησαν αταυτοποιητοι δράστες τα ξημερώματα, σε κτίριο που στεγάζονται Υπηρεσίες του Υπουργείου Γεωργίας και ΑΤΜ τραπεζών.

Οι δράστες (15/06- 4.15) τα ξημερώματα με ρίψεις μολωτοφ (περισυνελλεγησαν τέσσερα μπουκάλια) επιτέθηκαν στο κτήριο του Υπουργείου Γεωργίας ενω επιχείρησαν με μπουκάλι εύφλεκτο υγρό να πυρπολησουν το ΑΤΜ.

Σύμφωνα με τα ευρήματα που περισυνέλλεξαν πληρώματα της Πυροσβεστικής και της Ασφάλειας Πατρών και τους περίοικους- οπωε ανέφεραν στο tempo24- οι δράστες τρία ατομα, αρχικά απέρριψαν μολωτοφ και προκάλεσαν εμπρησμό στο ΑΤΜ ενώ στη συνέχεια απέρριψαν τέσσερις μολωτοφ στο κτιριο του Υπουργείου Γεωργίας

Στο κτήριο που βρέθηκε στο στόχαστρο των εμπρηστών, στεγάζονται το Εργαστήριο Κτηνιατρικής του Υπουργείου Γεωργίας και το Εργαστήριο Αναφοράς της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Η Πυροσβεστική ενημερώθηκε από τους περίοικους (15/06-4.32 ) και στο σημείο μέτρησαν έξι άνδρες με δύο οχήματα, καθώς και κλιμάκιο του Ανακριτικού της ΠΥ.

Προανάκριση διενεργεί  Κρατική Ασφάλεια Πατρών.

______________

* ΝΙΚΟΣ ΣΥΦΑΝΤΟΣ/ tempo24.gr