Πάτρα: Καταδίκη για το μεθυσμένο οδηγό, ο οποίος σκότωσε νεαρό ζευγάρι αναβάτες δικύκλου.

Καταδικαστική ήταν η απόφαση του Δικαστηρίου, για οδηγό ο οποίος μέθυσε και διεμβόλησε δίκυκλο στο οποίο επέβαινε νεαρό ζευγάρι, το οποιο τραυματίσθηκε θανάσιμα. Η συγγνώμη του υπαίτιου οδηγού, ο οποίος δεν παρέστη στο δικαστήριο, και το ξέσπασμα του τραγικού πατέρα.Η απόφαση του δικαστηρίου, καταδικαστική για τον υπαίτιο οδηγό, σε 6,5 χρόνια φυλάκισης.

Ο κατηγορούμενος οδηγός, δεν παρέστη και εκπροσωπήθηκε από τον δικηγόρο του, ο οποίος εξέφρασε στους δικαστές την συγγνώμη του πελάτη του. Με μια φωτογραφία της κόρης του, ο πατέρας της νεαρής κοπέλας, ξέσπασε, «Θέλω να πω στον οδηγό πως μου έκλεισε το σπίτι. Μου διέλυσε την οικογένεια. Μου στέρησε το παιδί μου».

Ο οδηγός του αυτοκινήτου- τον Ιούνιο του 2014- ενώ είχε καταναλώσει αλκοόλ, σύμφωνα με την πραγματογνωμοσύνη της Τροχάις, διερχόμενος από την οδό Αυστραλίας στην περιοχή της Έξω Αγυιάς στην Πάτρα, έχασε τον έλεγχο του οχήματός του, περάσε στο αντίθετο ρεύμα, παρέσυρε και σκότωσε τον 23χρονο Αντώνη Μαγδάκη και την 24χρονη φίλη του Εφη Κονταρά, αναβάτες δικύκλου.

Στην πρώτη μέτρηση αλκοτεστ, καταγράφηκε 1,73ml/lt αίματος ενώ στη δεύτερη μέτρηση η ένδειξη στο αλκοτεστ κατέγραφε 1,49ml/lt, με το όριο μέθης στο  0,2ml/lt αίματος.

Οι συνήγοροι των δύο οικογενειών, εξέφρασαν την ικανοποίησή τους, χαρακτηρίζοντας δίκαιη την απόφαση.