Πάτρα: Διάνοιξη του τάφου της Τζωρτζίνας για να παραληφθεί το tablet προς εξέταση

Σε εκτέλεση εντολής της Ανακρίτριας συνεργείο του Δήμου παρουσία αστυνομικών, προχώρησαν σε διάνοιξη του τάφου της Τζωρτζίνας στο Κοιμητήριο ώστε να παραληφθεί το tablet σε διερεύνηση της υπόθεσης για το θάνατο της Τζωρτζίνας

Στη μνήμη των τριών αδελφών, της πρωτότοκης κόρης της οικογένειας Δασκαλάκη Πισπιρίγκου, Τζωρτζίνας, της Μαλένας και της Ίριδας, συγγενείς τους τέλεσαν τρισάγιο, το πρωί του Σαββάτου (09/04).

Σε εκτέλεση εντολής της 18ης τακτικής Ανακρίτριας Χριστίνας Σαλάππα, συνεργείο του Δήμου Πατρών, παρουσία της ιατροδικαστική Αγγελικής Τσιόλα, Εισαγγελικού Λειτουργού και Αστυνομικών, μετεβησαν στο κοιμητήριο των Συχαινών και προχώρησαν (09/04) λίγο πριν τις 07.00πμ, σε διάνοιξη του τάφου της 9χρονης Τζωρτζίνας ώστε να παραλάβουν το tablet της.

Μετά την ανάσυρση του ηλεκτρονικού μέσου, οι ερευνητές της ΔΕΕ θα αναζητήσουν τα ηλεκτρονικά αρχεία και τη σύνδεση στο ενδεχόμενο να προκύψουν πειστήρια στην έρευνα που είναι σε εξέλιξη στη διαδρομή της κεταμίνης. Η ηλεκτρονική συσκευή πρόκειται να αποσταλεί στην αρμόδια ΔΕΕ της ΕΛ.ΑΣ ώστε να εξετασθεί και η έκθεση εξερεύνησης στη συνέχεια θα διαβιβαστεί στις Δικαστικές Αρχές.