Πάτρα: Ατύχημα στους αγώνες καρτ- Τραυματίστηκε 6χρονος και διασωληνώθηκε στην ΜΕΘ Παίδων του ΠΠΝΠ

Στην προσαγωγή των υπευθύνων της διοργάνωσης στο Αστυνομικό Τμήμα Πατρών,  για τον τραυματισμό 6χρονου ο οποίος διασωληνώθηκε στην ΜΕΘ Παίδων του ΠΠΝΠ

(19/09-13.00) Οι υπεύθυνοι του αγώνα έχουν προαχθεί στο Β Αστυνομικό Τμήμα Πατρών όπου και σχηματίζεται δικογραφία, ενώ ενημερώθηκε ο Εισαγγελέας

Στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο διασωληνώθηκε 6χρονος και μεταφέρεται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας στο Ρίο. Από τον Διοικητή της 6ης ΥΠΕ Γιάννη Καρβέλη έχει ενημερωθεί ο διευθυντής της ΜΕΘ Παιδιατρικής Ανδρέας Ηλιάδης για ετοιμότητα σε υποδοχή και αντιμετώπιση του περιστατικού.

Ο ανήλικος τραυματίστηκε το μεσημέρι της Κυριακής (19/09-12 20) στο κέντρο της Πάτρας, όταν σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες καθώς βρισκόταν σκαρφαλωμένο πάνω στα κάγκελα,  ο οδηγός  οχήματος καρτ έχασε τον έλεγχο και προσέκρουσε στα προστατερυτικά της περίφραξης, μαποτέλεσμα το 6χρονο αγόρι να πεσει και να τραυματιστεί στο κεφάλι. Με ασθενοφόρο το αγόρι μεταφέρθηκε στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο της Πάτρας.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως το παιδί παρακολουθούσε τον αγώνα και στη διάρκειά του κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες ο οδηγός του οχήματος έχασε τον έλεγχο με αποτέλεσμα να πέσει στα προστατερυτικά.