Πατησίων: Επεισόδια, Καταστροφές και βανδαλισμοί- Κλειστή η κυκλοφορία

Εκτεταμένα επεισόδια και βανδαλισμοί από οργανωμένη ομάδα που συμμετείχε σε πάρτι στην ΑΣΟΕΕ

(29/02-00.00) Περίπου 400ατομα συντεταγμένα σε μπλοκ εξέρχονται της ΑΣΟΕΕ προς Ομόνοια η κίνησή τους και Χέυδεν. Απόσυρση ολων των δυνάμεων της ΕΛ.ΑΣ απο την Πατησίων με εντολή Κέντρου.

Διακοπή της κυκλοφορίας (28/02-22.00) για την ασφάλεια πεζών και οδηγών στην Πατησίων μέχρι Αλεξάνδρας και στα δύο ρεύματα της Πατησίων μέχρι την οδό Κοδριγκτώνος λόγω επεισοδίων.
Οργανωμένη ομάδα νεαρών με κουκούλες και κράνη βγήκαν από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο (28/02-21.30) καθώς ήταν σε εξέλιξη φοιτητική ρεμπέτικη βραδιά και προκάλεσαν εκτεταμένες ζημιές με πέτρες και ρίψεις αντικειμένων σε καταστήματα στην Πατησίων.

Περίπου 10 άτομα με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους με κουκούλες, προκάλεσαν βανδαλισμούς, σε ταχυφαγείο στη συμβολή των οδών Πατησίων και Αλεξάνδρας, ενώ υπήρχαν πελάτες στο εσωτερικό του.

Αμεσα κινήθηκαν δίκυκλα της ομάδας «Δράση» καταδίωξαν τους ταραξίας ενω διμοιρίες οι οποίες μετακινήθηκαν στην περιοχή έκαναν χρήση κρότου λάμψης.
Οι διμοιρίες των ΜΑΤ αναπτύχθηκαν εξωτερικά του Ιδρύματος ενω στο εξωτερικό της ΑΣΟΕΕ υπάρχουν άτομα.

Το Πανεπιστημιακό Ίδρυμα τελεί υπό κατάληψη το τελευταίο διήμερο μετά το επεισόδιο με τον Ειδικό Φρουρό που δέχθηκε απρόκλητη βίαιη επίθεση απο κουκουλοφόρους με ρόπαλα (24/02) και τα επεισόδια κατά την απόπειρα κατάληψης την επόμενη με τις δυνάμεις της ΔΑΕΑ να λαμβάνουν εντολή για είσοδο στον προαύλιο χώρο του Πανεπιστημίου (25/2).